Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Korzystam ze SkyShopa. Chcąc dodać aukcje z produktami mam problem.
W zakładce SkyShopa 'Producenci' mam mnóstwo podmiotów, łącznie z tym którego potrzebuję. Do danego produktu, producent również jest wyświetlany, ale chcąc dodać aukcję z tym produktem, mam w rubryce Producent do wyboru tylko kilka propozycji i oczywiście nie ma tego producenta, którego powinnam zaznaczyć dla tego produktu...
Chciałam dodać ręcznie producenta w Allegrowej zakładce Producenci, ale poza nazwą producenta nigdzie nic w całym internecie o nim nie ma, więc nawet nie jestem w stanie go sama dodać, pomijając fakt, że przy kilku innych produktach z innymi producentami pojawia mi się ten sam problem, czyli miałabym dodawać ręcznie w Allegro wszystkie dane z setki producentów nowych produktów z hurtowni z którą zaczęłam współpracę?
Jak mam to rozwiązać? Co źle robię?
@IW0NEX już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją.
@IW0NEX żeby skorzystać z Producentów na Allegro - musisz mieć tych Producentów zdefiniowanych na swoim koncie - dodanych albo ręcznie albo przez API. Żeby dodać dane producenta, potrzebne są dane: Nazwa, dane adresowe: ulica, kod pocztowy, miasto + email/adres url formularza kontaktowego - te dane są wymagane, nie ma opcji obejścia wymagalności jakiegokolwiek z pól dla danych producenta. Uzyskanie tych informacji jest po stronie sprzedającego. Dane producentów można definiować ręcznie oraz przez API.