Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, mam pytanie z nieco tych bardziej "szemranych" 😄 Czy klient kupując coś, bierze SMART-a, a ja mu np generuje własną etykietę na podstawie umowy z inpostem? Albo wybiera kuriera SMART a ja mu wysyłam swoim kurierem? Ja wiem że klienta to nie obchodzi, ale jak na to patrzy allegro? W teorii jest użyty SMART i powinna zostać wydrukowana etykieta od nich, w praktyce ja jej nawet nie chce generować. A zależy mi na tym żeby opcja SMART była, bo takie aukcje nie oszukujmy się, ale dużo lepiej wyglądają wśród pozostałych.
W takiej sytuacji klient nie zapłaci za dostawę, a Ty pokryjesz koszt wysyłki.
Chodzi bardziej mi o to, czy Allegro się nie obrazi czasem 😜
@k-jakubiec myśle że jeśłi klient bedzie dobrze obsłużony to allegro sie nie obrazi 🙂
Tylko tak z ciekawości : po co to robisz??? jesli to nie tajemnica. Po co kazdego zamówienia dokładasz kilkanascie zotych za wysyłke???
Może za głupi jestem ale ni w ząb nie rozumiem 😞
@k-jakubiec Zmieniasz umowę która jest prawnie wiążąca Ciebie jak i kupującego oraz pośredników biorących udział w umowie. W porozumieniu nic się nie dzieje, Jeśli sam decydujesz zmienić warunki umowy zawartej, to narażasz się na jej zerwanie i poniesienie konsekwencji z tego tytułu przez drugą stronę umowy.
Wszystko zależy od okoliczności, szczególnie jeśli kupujący musi wszystko udokumentować aby się rozliczyć np ze zleceniodawcą