Czy ktoś miał podobna sytuację?
Ostatnie kilka zamówień to sprzedane towary z płatnością natychmiastową - wszystko się świeci na zielono, że zapłacone, ale pieniądze nie pojawiają się w porfelu allegro. Czy to w ogóle możliwe?
Nie wiem jak poradzić sobie z tym problem, w jaki sposób skontaktować się z allegro?
Ktoś coś, będę wdzięczny!
@TeczowaMuzyka możesz mi pokazać zakładkę gdzie widzisz swoje saldo?
@TeczowaMuzyka dziękuję, przejdź proszę do centrum finansów i tam znajdziesz wszystkie operacje. Z tego co widzę, dziś w nocy zeszła z Twojego konta wypłata na kwotę 919,65 zł, więc jeśli chodzi o dostępne środki wszystko się zgadza.
No właśnie się nie zgadza bo jeśli klient zapłacił 889 zł dzisiaj to ja tych środków nie mam w portfelu
@TeczowaMuzyka Podaj proszę numer konkretnego zamówienia, za które nie widzisz środków na swoim saldzie.
np.
Zamówienie AL251200077 z dzisiaj na kwotę 889.20 data sprzedaży:30.12.2025, 13:02; rynek: allegro.pl
Zamówienie AL251200071 na kwotę 1 835.22 2025-12-2122:01
Niestety jak śledzę historię wpłat to wychodzi na to, że wpłaty do mnie nie trafiają, ale Allegro pobiera prowizje - brak wpłaty na kwotę 1835, 22 z 21 grudnia ale prowizja pobrana
Proszę o wskazanie gdzie mam zgłosić reklamację, bo coś tu nie działa. Czuję się oszukany, będę domagał się sprawdzenia wszystkich transakcji z ostatniego miesiąca bo coś tu ewidentnie nie gra.
Kolejna wpłata na 889,20 której brak w historii wpłat, ale prowizja dla Allegro pobrana
Skala jest poważna z tego co widzę Allegro pobrało prowizję od sprzedaży na ok 4000 zł, ale środków tych nie przekazano mi
@TeczowaMuzyka To nie są ani numery zamówień, ani przesyłek. Nie mogę nic po nich znaleźć. Numer zamówienia to długi ciąg alfanumeryczny.
W centrum finansów wybierz opcję filtrowania po wpłatach i tam zobaczysz wszystkie wpłaty.