anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

KOD EAN

olsilo_sklep
#9 Pomysłodawca#

Witam.

W trakcie wystawiania ofert Allegro narzuca mi wybrać produkt z katalogu, kiedy go nie ma mam możliwość utworzenie nowego, ale gdy chcę wystawić nalega, abym powiązała z produktem, który ma inny kod EAN. Owszem wygląda jak mój produkt, inne parametry się zgadzają poza kodem. Mam wystawiać produkty z innym kodem EAN niż są na moich produktach?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@olsilo_sklep Jeśli jesteś pewna, że Twój kod jest poprawny zgłoś błąd w tym produkcie zanim powiążesz z nim ofertę.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

olsilo_sklep
#9 Pomysłodawca#

Skoro mam taki kod na produkcie to raczej jest poprawny, zgłosiłam, ale zostało to odrzucone i napisane, żebym stworzyła nowy produkt, a jak tworze nowy produkt to mam napisane, że w tej kategorii muszę go powiązać z innym, ale nie ma w tej kategorii produktu z moim kodem EAN.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @olsilo_sklep. Proszę, podeślij kod EAN z Twojego produktu oraz kod EAN produktu, z którym system proponuje Ci powiązanie oferty.  

Marysia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

olsilo_sklep
#9 Pomysłodawca#

Proponowany produkt, który pasuje innymi parametrami poza kodem EAN : 4823127504925

Mój produkt: 6901463357059

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@olsilo_sklep skonsultuję temat. 

Basia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

olsilo_sklep
#9 Pomysłodawca#

Drugi temat.

Mam produkt, który wystawiam w tym samym katalogu, gdzie jest wystawiony ten sam produkt u innego sprzedawcy, a kiedy próbuję mój produkt powiązać z jego w katalogu, nie znajduje go i  żadnego z moimi parametrami i robi się problem, bo chcę wystawić produkt, który jest sprzedawany na allegro z moim kodem EAN, ale nie mogę wystawić , bo nie da się go powiązać, bo nie ma takiego produktu w katalogu, a przecież jest 😐

oznacz moderatorów

olsilo_sklep
#9 Pomysłodawca#

I jak to możliwe, że wpisuję kod EAN przy wstawianiu oferty, dostaję informację, że nie ma takiego produktu, z możliwością takiego stworzyć,( gdzie ten produkt jest już sprzedawany na allegro- ale pomijając to) a na końcu kiedy już stwarzam tą nową ofertę allegro nalega abym powiązała produkt. Jak? Jeśli wg allegro nie ma takiego produktu i mam go stworzyć, to dlaczego potem muszę go łączyć z czymś co niby nie istnieje?

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@olsilo_sklep nasz support pomoże Ci rozwiązać problem. Zrób zrzut ekranu z komunikatem, który pojawia się przy próbie wystawienia oferty, gdzie widać, jak system chce połączyć Twoją ofertę z innym produktem i prześlij go do nas przez formularz kontaktowy

Basia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów