Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałabym sprzedawać kosmetyki dla dzieci ale nie mają kodów EAN ktoś mi pomoże jak to zrobić
Dziękuję
A nie ma podobnego na Allegro wystawionego, podpinasz się pod katalog. Nie ma, możesz kupić.
Nie ma jeszcze tych produktów w Polsce jestem dystrybutorem sprowadzam z Włoch
@kzisimus a co to są za kosmetyki bez kodów EAN, a testy czy badania mają ?
Tak wszystkie badania przeprowadzone w laboratoriach we Włoszech, produkt jest sprzedawany na terenie Włoch, ja jestem dystrybutorem
Jeśli te kosmetyki nie mają kodów EAN to wierz mi, jest to twój najmniejszy problem.... Oczywiście , poza tym, sprzedając kosmetyki wcześniej zarejestrowałeś sie do wszystkich odpowiednich instytucji które to nadzorują ?
Kosmetyki są sprzedawane we Włoszech i mają tamtejsze wszystkie testy
@kzisimus Kosmetyki są sprzedawane we Włoszech ? BEZ EAN ??
Tak, mają kod QR
i jakis kod kreskowy 9 cyfrowy zaczynający się od cyfry 98
@kzisimus W celu uzyskania EAN należy zgłosić się do międzynarodowej organizacji GS1. Wystarczy wejść na stronę, zarejestrować się, podając oczywiście dane firmy, wypełnić wniosek i uiścić opłatę wyliczoną przez system.
wystarczy poszukać -https://www.google.com/search?q=kody+ean+gzie+kupi%C4%87&rlz=1C1CHBD_plPL1015PL1015&oq=kody+ean+gzie...
@kzisimus jeśli jesteś dystrybutorem to wykup kody Ean i po problemie .
Na początku chciałam zobaczyć czy się będą sprzedawać, bez generowania kodów EAN , mam kilkadziesiąt sztuk
@kzisimus Czytaj szybko bo zaraz wymoderują ........idź do Lidra albo Biedry spisz kody Ean z produktów marki własnej i użyj ich do utworzenia produktu w katalogu , spisz sobie więcej bo może się okazać ,ze kod z serka jest w allegro zderzakiem do Audi .
@mdrogeria zdajesz sobie sprawę z tego, że to jest propozycja łamania regulaminu Allegro, prawda?
@_HolaOla_ Olu , większego bałaganu w katalogu już się nie da zrobić , a Młodemu trza pomóc
@mdrogeria jak ktoś bardzo chce, a na dodatek poleca to innym, to nawet z pełnego porządku da się zrobić duży bałagan, dlatego uprzejmie Cię proszę, abyś nie sugerował tutaj innym łamania zasad.
Socjalizm też tak tłumaczyli. System był ok tylko ludzie jakoś nie bardzo 😉
@_HolaOla_ mniemam ,że mówiąc ,, z pełnego porządku ,, nie Masz na myśli katalogu allegro .... natomiast ,,duży bałagan , ,to chyba zbyt mało powiedziane , aby określić rzeczywisty stan tego .... hmmm .... niech będzie produktu ..... miałem w zanadrzu inne słowo , ale znów było by potrzebne moderowanie
@mdrogeria nie, mówię tak ogólnie i metaforycznie, ale jestem pewna, że doskonale wiesz, o co mam na myśli.