anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kosmetyki bez kodów EAN

kzisimus
#7 Wielbiciel#

Chciałabym sprzedawać kosmetyki dla dzieci ale nie mają kodów EAN ktoś mi pomoże jak to zrobić

Dziękuję 

oznacz moderatorów
26 ODPOWIEDZI 26

LEW433
#21 Demiurg#

A nie ma podobnego na Allegro wystawionego, podpinasz się pod katalog. Nie ma, możesz kupić.

oznacz moderatorów

kzisimus
#7 Wielbiciel#

Nie ma jeszcze tych produktów w Polsce jestem dystrybutorem sprowadzam z Włoch

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@kzisimus a co to są za kosmetyki bez kodów EAN, a testy czy badania mają ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów

kzisimus
#7 Wielbiciel#

Tak wszystkie badania przeprowadzone w laboratoriach we Włoszech, produkt jest sprzedawany na terenie Włoch,  ja jestem dystrybutorem

oznacz moderatorów

eightbitclone2
#14 Krzewiciel#

Jeśli te kosmetyki nie mają kodów EAN to wierz mi, jest to twój najmniejszy problem.... Oczywiście , poza tym, sprzedając kosmetyki  wcześniej zarejestrowałeś sie do wszystkich odpowiednich instytucji które to nadzorują ?

oznacz moderatorów

kzisimus
#7 Wielbiciel#

Kosmetyki są sprzedawane we Włoszech i mają tamtejsze wszystkie testy

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@kzisimus Kosmetyki są sprzedawane we Włoszech ? BEZ EAN ??

oznacz moderatorów

kzisimus
#7 Wielbiciel#

Tak, mają kod QR

oznacz moderatorów

kzisimus
#7 Wielbiciel#

i jakis kod kreskowy 9 cyfrowy  zaczynający się od cyfry 98

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@kzisimus W celu uzyskania EAN należy zgłosić się do międzynarodowej organizacji GS1. Wystarczy wejść na stronę, zarejestrować się, podając oczywiście dane firmy, wypełnić wniosek i uiścić opłatę wyliczoną przez system.

wystarczy poszukać -https://www.google.com/search?q=kody+ean+gzie+kupi%C4%87&rlz=1C1CHBD_plPL1015PL1015&oq=kody+ean+gzie... 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@kzisimus jeśli jesteś dystrybutorem to wykup kody Ean i po problemie .

oznacz moderatorów

kzisimus
#7 Wielbiciel#

Na początku chciałam zobaczyć czy się będą sprzedawać, bez  generowania kodów EAN , mam kilkadziesiąt sztuk 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@kzisimus Czytaj szybko bo zaraz wymoderują ........idź do Lidra albo Biedry spisz kody Ean z produktów marki własnej i użyj ich do utworzenia produktu w katalogu , spisz sobie więcej bo może się okazać ,ze kod z serka jest w allegro zderzakiem do Audi .

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@mdrogeria zdajesz sobie sprawę z tego, że to jest propozycja łamania regulaminu Allegro, prawda? 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ Olu , większego bałaganu w katalogu już się nie da zrobić , a Młodemu trza pomóc

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@mdrogeria jak ktoś bardzo chce, a na dodatek poleca to innym, to nawet z pełnego porządku da się zrobić duży bałagan, dlatego uprzejmie Cię proszę, abyś nie sugerował tutaj innym łamania zasad. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

eightbitclone2
#14 Krzewiciel#

Socjalizm też tak tłumaczyli. System był ok tylko ludzie jakoś nie bardzo 😉

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ mniemam ,że mówiąc ,, z pełnego porządku ,, nie Masz na myśli katalogu allegro .... natomiast ,,duży bałagan , ,to chyba zbyt mało powiedziane , aby określić rzeczywisty stan tego .... hmmm .... niech będzie produktu ..... miałem w zanadrzu inne słowo , ale znów było by potrzebne moderowanie 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@mdrogeria nie, mówię tak ogólnie i metaforycznie, ale jestem pewna, że doskonale wiesz, o co mam na myśli. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów