Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ktoś inny zakupił u mnie produkt . Jest to kilka transakcji. Jest to zakup za pobraniem. Podał dane innych osób , które po rozmowie telefonicznej zaprzeczyli aby u mnie zamawiały.
@kalibaba68 a dzwoniłeś/pisałeś do kupującego? A w czym jest problem?
Problem jest taki że te osoby zaprzeczyły że kupiły to na allegro . Jeden niby kupujący stwierdził że to nawet nie jego adres. Problem jest w tym że są to przesyłki za pobraniem i jak ktoś ich nie odbierze to ja tracę na kosztach za przesyłkę. Jest to 25 zł koszt
@kalibaba68 może jakiś zakup-sprzedaż w dropie. Jeżeli jesteś wstanie to udowodnić i masz twarde dowody możesz nie wysyłać jak nie chcesz ponosić dodatkowych kosztów. Tylko musisz liczyć się ze spadkiem jakości sprzedaży (chyba, że uzyskasz zwrot prowizji ale do tego potrzebne są dowody na "fałszywy" zakup)i czekać na ewentualną dyskusje lub negatyw.
@Client:44052296 mam lepszy pomysł niech wyłączy pobrania (allegro nie chroni sprzedających przed takimi praktykami).
Dodzwoniłam się do allegro i stwierdzili że jest to przekręt i wobec kupującego podjęto już odpowiednie środki . Teraz muszę zwrócić się od zwrot prowizji. Zadzwoniła do mnie ta ,, niby kupująca i powiedziała że dzisiaj dostała dziwne przesyłki za które miała by zapłacić , a których wcale nie zamawiała,
@kalibaba68 podaj proszę przykładowe numery zamówień.