Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Jakiś czas temu kolega pisał tutaj temat odnośnie innego sprzedającego w tej samej branży, który wykupił za pobraniem wszystkie przedmioty. Dziś na moim koncie oraz dziewczyny zrobił identycznie to samo. Tamtym razem na chacie allegro wysłałem dowody, że to ten sprzedający celowo zrobił, dziś na fejk 2 kontach zrobił identycznie. Znalazłem i nawiązałem kontakt z innym sprzedającym, który tez padł w tym procederze dziś. Prowizji naliczyło, zaś kontakt z "kupującym" nie istnieje, numer nie odpowiada. Adres jest niepełny, to gdzie mam wysłać paczkę? Prosiłbym o cenne rady co zrobić.
Nie udostępniaj tego typu metod dostawy, a teraz jak nie masz adresu do wysyłki(niepełny) to problem: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Draker28, podasz numer zamówienia, w którym podano niepełny adres?
Allegro Lokalnie -
Oferta: a845ffef-d212-477b-9212-9c49984669f1
Allegro -
Numer oferty: 12703831485
Jak trzeba, podam numery aukcji dziewczyny, oraz tego innego sprzedającego.
U mnie dziś zrobione zostało to samo. Ktoś zakończył mi aukcję z kilkoma sztukami ukraińskich kart SIM i też adres dostawy był niepełny:
nr: 11131759306
@Draker28, dziękuję. Z tego, co widzę, w zamówieniu a845ffef-d212-477b-9212-9c49984669f1KT nie poprosiłeś kupującego o wskazanie brakujących danych w adresie.
przecież gołym okiem widac, że on tego kupić nie chce. Jest to nieuczciwa konkurencja. Dziś wyślę paczke, w poniedziałek do mnie wróci i kto zapłaci za przesyłkę?
Oraz tak jak pisałem - dzwoniłem do kupującego - brak kontaktu.
@Draker28, masz do dyspozycji czat, z którego już dzisiaj korzystałeś - zachęcam Cię do dopytania kupującego o brakujące szczegóły adresu w tym miejscu.
Nie skorzystałem. Brak konsultantów, wszyscy zajęci od godziny czasu. Dopytałem o konkretny adres. Co jeśli kupujący nie odbierze przesyłki? (a wiem, że tak się stanie)
@Draker28, mam na myśli czat na Allegro Lokalnie, gdzie możesz dopytać kupującego o szczegóły. Już z niego dziś skorzystałeś, możesz dopytać o brakujące dane adresowe.
A co z dziewczyny kontem? Ten sam kupujący 2 innych kont dał również kup teraz full aukcji. Przesyłka 2x do paczkomatów i dwa razy nie opłacona, przez co transakcje zakończone.
Numery:
Dostałem również meila, że z jednego zakupu kupujący chce odstąpić, z opisem "
|
Chodzi o numer oferty: 12703831485
@Draker28, poproszę o weryfikację tego konta. Proszę Cię o cierpliwość. 🙂
Moje szczęście że nie udostępniam przesyłki za pobraniem, ale było to celowe działanie też u mnie z wykupem kart SIM żeby tylko jego aukcje zostały. Tym bardziej że nie zapłacił u mnie za zakup. U kilku osób zrobił to samo więc to nie przypadek