Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
cześć,
dzisiaj dostałem na maila info o sprzedaży przedmiotu gdzie zaznaczyłem tylko odbiór osobisty i płatność przy odbiorze.
Skontaktowałem się z kupującym w celu ustalenia odbioru i zonk, bo kupujący chce aby wysłać fanta kurierem, lecz jest to troche gabaryt i do spakowania musiałbym tą rzecz rozciąć -zniszczyć.
Nie było kontkatku przed z pytaniem o możliwość wysyłki.
co zrobić w takiej sytuacji?
Jeżeli nie dojdziemy do konsensusu, to co z prowizją za aukcje, tymbardziej że miałem opłacone promowanie?
@agus38 Nie przeczytałeś dokładnie wpisu @arkadius350 . Kupujący chce abu on to wysłał kurierem (niszcząc przy okazji sprzedaną rzecz. Jeżeli chce to oczywiście może wysłać kogoś po odbiór > przyjedzie, zapłaci za przedmiot i niech się dalej martwi jak go zawieżć.
A co do umowy z DPD do odbioru przesyłek, to odbierają też przesyłki z płatnością przy odbiorze płacąc sprzedawcy gotówka ?
@arkadius350 mylisz pojęcia, kupujący nie kupił tylko zawarł umowę kupna-sprzedaży na określonych warunkach z obowiązkiem zapłaty
kwestionowanie warunków umowy może być rozumiane jako jej zerwanie czy odstąpienie
nie musisz się na nic zgadzać lub możesz śmiało domagać się dodatkowej zapłaty w celu spełnienia dodatkowych wydziwień kupującego
@arkadius350 To zaznacz opcję "odbiór osobisty z przedpłatą", a nie "płatność przy odbiorze"