Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Sprzedałem rzecz ,kupujący opłacił razem z wysyłką przez inpost,ale okazało się ,ze to znajomy wiec podrzuciłem mu towar i zwróciłem za wysyłkę. W jaki sposób to załatwić żeby pieniądze do mnie trafiły,bo na chwile obecną allegro nie ma żadnego potwierdzenia ,ze odebrał towar?
pzdr
@Andyezo Jeśli środki za sprzedaż są widoczne TUTAJ to nie trzeba nic potwierdzać a jedynie zweryfikować konto do wypłat i potem wypłacić pieniądze na swoje konto.
kasa tam byla,zlecilem wyplate srodków. Kupujacy nie bedzie zglaszal pretensji bo ma towar, wiec moze i allegro nie bedzie robic problemów. Dzieki za podpowiedz . pzdr 😀
A co miałoby Allegro Ci zgłaszać jak kupujący nie będzie otwierał sporu.
powinien ci podpisać odbiór towaru bo jak trafiłes na cwaniak to musisz mu wysłać drugi raz
A jesli chcesz mu zwrócic koszty wysyłki to wejdz w zamowienia i i tam jest opcja -akcje- i wpisz ręcznie kwote do zwrotu
Jeśli to znajomy to niech napisze że zrezygnował i Allegro odda ci prowizję oraz zwrot za niewykorzystaną etykietę. Powinieneś mu oddać pieniądze za zakup, ale jeśli nie będzie się upominał.....