Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujący prosi o negocjację, a allegro na moją odp "negocjacja jest wbrew zasadom allegro" że mogłem złamać jakąś zasadę i że weryfikujecie moją wiadomość. Nie rozumiem wcale o co chodzi, trzymam się zasad allegro ale nie mogę zwrócić uwagi kupującemu że to co zaproponował jest wbrew zasadom?
@BenjiDanecki Abym mogła odnieść się do Twojej sprawy i wyjaśnić ewentualne wątpliwości, podaj mi proszę numer swojego zgłoszenia do nas lub numer dyskusji z Kupującym.
tutaj chodzi o powiadomienie jakie wysyła automat kiedy jest wspomniane słowo negocjacja w wiadomościach na allegro. problem w tym że kiedy je wspominam po to żeby zwrócić uwagę kupującemu, to powiadomienie i ostrzeżenie się też pojawia.
@BenjiDanecki Niestety nie mogę tutaj pomóc, ponieważ informacja o możliwości negocjacji ceny lub zmiany w przedmiocie ofert typu: „Cena do negocjacji.” jest automatycznie zaliczana do naruszenia zasad bezpieczeństwa transakcji, a zgodnie zgodnie z art. 13.5 regulaminu:
"Allegro.pl zastrzega sobie prawo do filtrowania i zatrzymywania wiadomości wysyłanych przez Użytkowników w ramach narzędzi udostępnionych w Allegro, w szczególności jeśli mają charakter spamu, zawierają treści naruszające niniejszy Regulamin lub w inny sposób zagrażają bezpieczeństwu Użytkowników".
Czy pani nie rozumie w czym problem? Ja nie namawiam kupującego na negocjacje, ja jestem namawiany i kiedykolwiek pisze kupującemu „negocjacja jest wbrew zasadom Allegro” wasz głupi bot się odzywa pouczając mnie że negocjacja jest wbrew zasadom kiedy właśnie to próbuje przekazać kupującemu!!
jeśli dobrze Cię rozumiem, to zastąp słowo "negocjacja" na "targowanie' lub "proponowanej formy sprzedaży" 😉