Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
nie chce dopłacić do wysyłki chce anulować ale nie umie i próbuje anulowac przez założenie sporu,allegro odmówiło zwrotu wysokiej prowizji?
W formularzu odwołania nie mam możliwości nic napisania od siebie tylko odwołanie klik
Proponowałem mu anulowanie i wystawienie nowej A z dostawą do Irlandi 40 więcej płatne z góry stwierdził że poszuka na miejscu i założył dyskusje nie powinien się nazywać
W zakładce dostawa jest zaznaczone wysyłka do Polski i podaje sie cennik oraz za granicę i podaje się cennik jeżeli go nie masz to nie wiem w czym problem.Anuluj transakcje jeżeli nie chce już kupić napisz do allegro poczekaj trochę i wystąp o zwrot prowizji.Jezeli założył dyskusje zrób screeny i przedstaw dlaczego tak a nie inaczej
alledrogo odmuwiło zwrotu odwołanie złozone 3 dni temu mają w d....ie
przeleciał tydzień i cisza
zarabiają dodatkowe miljony
pewnie zakup na AL a tam trudno o dobry argument do zwrotu kasy?
@fordmk_ A gdzie sprzedałeś ? Na Allegro? Bo na Allegro Lokalnie nie ma prowizji tylko bezzwrotna opłata tansakcyjna. A jaki był powód tego ze transakcja nie doszła do skutku? Jezeli po twojej stronie ( np sprzedaleś przedmiot gdzie indziej ) to nie zwrócą.
kupującu z Irlandi wybrał dostawe w Polsce a chciał w tej cenie do siebie za pobraniem nie chciał dopłacic 40 zł do wysyłki nie umie anulowac zakupu zgłosił rezygnacji po angielsku otwierając spór
Napisz mu, że wyślesz tylko na adres w Polsce i żeby się pofatygował.
Next time, żadnych pobrań 🙂 a problem zgłoś do supportu, niech sprawdzą co nie tak.
@fordmk_ w tej sprawie złożyłeś wniosek o zwrot prowizji, który został odrzucony, ponieważ nie mieliśmy wystarczających informacji w systemie. Jednak 1 sierpnia złożyłesz odwołanie, które rozpatrzyliśmy pozytywnie i zwrot prowizji przyznaliśmy tego samego dnia o godzinie 13:39.
Im dłużej kasa leży na koncie to zarabia na tego u którego leży więc nic nie stoi na przeszkodzie by nie spieszyć się z jej oddaniem nawet wtedy gdy wiadomo że trzeba ją oddać.