Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Mam podpisaną umowę z DPD a mam naliczone przez Allegro podjazd 3,69 za podjazd co robić
W umowie masz ile przesyłek musisz nadać jednorazowo aby podjazd kuriera był bezpłatny .
Mam abonament nawet jedna paczka jest w cenie
złóż reklamację
A jak i gdzie
@AC_Parts Te 3,69 zł to może jest dopłata do kosztów wysyłki jaką kupujący musi ponosić po ostatnich rewelacyjnych zmianach smart allegro.
nie pisze że za podjazd
To nie wiem nie mam umowy z żadnym kurierem ale wiem i można sobie sprawdzić ile i za co doliczają przy wysyłkach smart allegro wystarczy wejść i poczytać w regulaminie tej usługi.Kurierzy doliczają sobie podobno za dojazd jak odbiega to z umowy z daną firmą kurierską lub jeśli tak jest napisane w umowie ,przejrzyj dobrze umowę lub spytaj w tej firmie kurierskiej która ci to naliczyła lub pisz do allegro
Tak wiem że doliczają za podjazd dzwoniłam do firmy kurierskiej i podjazdy mam w abonamencie a gdzie mogę złożyć reklamacje
Najlepiej u tego co wziął te pieniądze jeśli nie poszły omyłkowo do firmy kurierskiej to pewnie są na koncie allegro .
no wlasnie my mamy podobnie - to ja sie pytam na jakiej podstawie allegro dopisuje nam te doplaty? jak to weryfikuje ze byl podjazd? losowo,...?
i jak reklamacja? bo wlasnie skladam na swoje doplaty?
Nie ważne że macie umowy z dpd , nawet jak kurier przyjedzie po sto paczek a tylko jedna będzie z zakupu na allegro to allegro doliczy dopłatę bo bierze pod uwagę tylko przesyłki allegro dpd, zwykłe złodziejstwo. Jedyna metoda ominięcia dopłaty gdy jest mało paczek allegro dpd to nadawanie w punkcie pic up, nie ma wtedy dojazdu kuriera. To jest chore ale przecież to allegro.