anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kurier nie odbiera paczek z Paczkomatu

Miketone_120
#7 Wielbiciel

Od dwóch dni kurier nie odbiera przesyłek z nowego Paczkomatu SKK06BAPP w Skarżysku-Kamiennej. 
Paczka nadana wczoraj o 9:05 nadal w nim leżakuje i czeka nie wiadomo na co. Najwidoczniej kurier uznał, że skoro nie ma przesyłek do tego Paczkomatu to i nie ma sensu tam specjalnie podjeżdżać po odbiór tych nadanych. Ale oczywiście w statystykach to ja zarobię po punktach za nieterminowe nadania.
@InPost

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

InPost
Ekspert InPost

Dzień dobry @Miketone_120 ,

zgłoszenie dotyczące odbioru przesyłek z tego urządzenia jest już zarejestrowane w naszym systemie. Kurier jeszcze dzisiaj powinien przyjechać do maszyny i odebrać przesyłki. Przepraszamy za niedogodności

oznacz moderatorów

Miketone_120
#7 Wielbiciel

To jest chyba jakiś żart. Około godziny temu faktycznie kurier pojawił się przy paczkomacie i wkładał do niego nowe paczki, ale wygląda na to, że nie wyjął tych nadanych. Moja przesyłka nr 626110566500403114181173 nadal w śledzeniu figuruje jako nadana i to wszystko. Czyli co, kurier za wysłanie zgłoszenia złośliwie ją zostawił???
@InPost

oznacz moderatorów

InPost
Ekspert InPost

Szanowny @Miketone_120 

nie każdy Kurier, który umieszcza paczki w maszynie odbiera również te nadane. Zdarzają się sytuację, w których za odbiór nadanych paczek odpowiada jeden Kurier, a w tym czasie inni Kurierzy umieszczają przesyłki w konkretnej maszynie. 

W sprawie maszyny wysłaliśmy już zgłoszenie, które dodatkowo ponagliliśmy, aby paczki zostały jak najszybciej odebrane. Przepraszamy za niedogodności

oznacz moderatorów

Miketone_120
#7 Wielbiciel

Tak może i pracują kurierzy w dużych miastach, ale nie w mojej pipidówce.
Jeszcze nie spotkałem u nas przy Paczkomacie kuriera, który by nie wyjmował i nie wkładał nowych przesyłek za jednym podjazdem. A widziałem już to kilkanaście razy przy różnych Paczkomatach.

oznacz moderatorów