Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam kurier już od 2 dni nie odbiera paczki , dzwoniłam na infolinię mowia że to ze strony allegro jest problem proszę o pomoc 
Numery paczek : 

1Z1WR3326879412522
1Z1WR3326805874056
1Z1WR3326802077244

Klienci się niecierpliwią. 
Pewnie moja odpowiedź nie rozwiąże Twojego obecnego problemu, ale ja od piątku 8.11 próbowałam nadać paczki UPS, kurier nie zrealizował żadnego z 4 zamówionych w tym czasie podjazdów. Po wymianie uprzejmości z pięcioma pracownikami obsługi klienta allegro, dostałam info "Dodam także, że jeśli nie chcą Państwo korzystać z kuriera UPS, mogą Państwo wyłączyć tą metodę dostawy w swoich cennikach dostaw. 24 października wysłaliśmy komunikat o dodaniu kuriera UPS do Państwa cenników dostaw i do 6 listopada można było z tego zrezygnować klikając "rezygnuj". "
Wyłączyliśmy UPS ze swoich metod dostawy.
Najgorsze jest to że przez takie problemy spadają oceny na allegro oraz klienci się nie cierpliwą . Więc pasuje oddać pieniądze i poinformować klienta aby wybrał inny sposób dostawy a kuriera UPS całkowicie usunąć z dostaw.
@Stalnat777 bardzo mi przykro, że paczki nie wyruszyły jeszcze w drogę. Zachęcam Cię do kontaktu przez formularz - nasi konsultanci zweryfikują sprawę bezpośrednio z przewoźnikiem.
@Stalnat777 moją sprawę już kolejny dzień weryfikują i kuriera jak nie było tak nie ma.
Sprawdź na stronie UPS gdzie masz najbliższy punt nadania i zawieź tam paczki, czekanie na kuriera i szukanie winnych może potrwać, a kupujący i tak nie spojrzy na Ciebie przychylnym okiem...