Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
z racji wprowadzania ofert z konta markowego staram się by produkty marki wcześniej oznaczane jako "Inne marki" były oznaczane jako "Super Nail" (nazwa jest już w liście brandów). Z racji wystawiania produktów tej marki wcześniej (z innego konta), a teraz chęci powielenia części towarów na koncie markowym wyskoczył mi problem powiązania z nazwą marki.
Konsultant polecił mi zgłaszanie błędu w nazwie w każdej z ofert. Do tej pory to zrobiłem, ale skutki nie są nawet połowiczne - może z 15-20% zostało zweryfikowanych poprawnie.
W jakim terminie mogę spodziewać się rozpatrzenia tych zmian? A jeśli one nie wejdą w życie to w jaki inny sposób mogę skutecznie ubiegać się o zmianę nazwy marki w informacjach o produkcie?
Witaj @SupernailPoland zmiany wprowadzamy najszybciej jak to możliwe, a jeśli zgłoszeń jest dużo, czas oczekiwania może się wydłużyć.
Dlaczego zgłaszanie błędów przestało działać?
Już kolejny dzień dostaje komunikat:
Product suggestion for product: ac5baacc-f272-4d99-bea2-310fc3005d71 is empty"
Bajzel jest w tym niemiłosierny i teraz już nawet tą mocno czasochłonną droga nie da się poprawić 😞
Dalej nie działa - czy ktoś się tym zajmie?
https://allegro.pl/offer/product/report/7861adbf-0dd8-4b82-883f-a50c30668b4a#
@mjks Sprawdź proszę czy problem występuje, kiedy korzystasz z innej przeglądarki.
Sprawdziłem w przeglądarce EDGE (poprzednio użyłem CHROME) - tak samo:
Coś poszło nie tak, spróbuj ponownie.
@mjks Jeśli problem nadal występuje, prześlij proszę zrzuty ekranu, na których będzie widoczny.
Na innym komputerze udało się dokonać zmian- przeglądarka Morzilla