Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy limit 2 ofert na sprzedającego odnosi się do limitu na nip? Dajmy na to, mam 2 konta na 2 różne nipy. Czy moge wystawić 4 takie same oferty?
W jednej podkategorii wystawisz maksymalnie dwie oferty z tym samym produktem i stanem stan Nowy – niezależnie od liczby kont, z których korzystasz.
Bierzemy pod uwagę:
Za powielone uznajemy oferty jednego sprzedającego, w których wystąpią jednocześnie wszystkie czynniki wymienione powyżej. Nie ma znaczenia, czy oferty wystawiasz na różnych kontach.Dajmy na to, mam 2 konta na 2 różne nipy. Czy mogę wystawić 4 takie same oferty? W jednej podkategorii wystawisz maksymalnie dwie oferty z tym samym produktem i stanem stan Nowy – niezależnie od liczby kont, z których korzystasz.
Cześć @Kriso-77. Przy weryfikacji bierzemy pod uwagę również NIP. Gdyby oba konta były zarejestrowane na tym samym numerze NIP, to nie mógłbyś wystawiać na nich takich samych ofert.
Duplikaty ofert są weryfikowane na podstawie tego samego produktu z katalogu, takiej samej miniaturki oraz takich samych parametrach (w tym EAN). Aby oferty zostały uznane za zdublowane muszą zostać spełnione wszystkie warunki jednocześnie.
Mam 10 laptopów tego samego modelu i identyczne parametry. Laptopy są używane i każdy wizualnie wygląda inaczej, dlatego chcę wystawić każdy osobno, z innym opisem co do stanu wizualnego i innymi zdjęciami. Tylko pierwsze zdjęcie poglądowe będzie takie same dla wszystkich. Mogę wystawić 10 aukcji pod jednym produktem ? Czy muszę dla każdych 2 sztuk laptopa stworzyć nowy produkt ? NIP, EAN, pierwsza miniaturka i parametry będą te same.
@www-lapkom24-pl zapis dotyczy stanu ,, nowe ,, ....doczytaj .
Dlaczego moje oferty które są promowane i kosztuję 4099 zł, są daleko w tyle ca ofertami po 6000-7000 zł, mimo że sortowanie jest od najniższej ceny ?
Jak mówi allegro to dla Twojego dobra. Innej odpowiedzi raczej nie dadzą...
Ponieważ masz błędnie zrobione oferty. Nie dziw się, że nie wyświetlasz się "na górze", kiedy Twoje oferty nie wpisują się o obecne wymagania trafności. Wszystko czego potrzebujesz znajdziesz w regulaminie Allegro. Żeby nie było że daję Ci "ryby" to dam Ci wędkę już z założonym robakiem na haczyk - NIE MASZ EAN/GTIN w swoich ofertach, więc na starcie nie jesteś powiązany z katalogiem produktowym. Przez co lecisz w dół.