anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Limit wiadomości

szkufel
#7 Wielbiciel#

Hejka wysłałam wiadomości teraz chciałam odpisać ale pisze mi że mam limit , weszłam w Centrum Wiadomości i dalej ten sam komunikat :-/ 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

Jarmon100
#7 Wielbiciel#

Też tak miałem, pewnie pisałeś kilka wiadomości. Ja miałem jak postanowiłem pytać o przedmiot zakupu przed zakupem. Te limity są dzienne, następnego dnia znów możesz wysłać wiadomość. Przynajmniej u mnie tak było.

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

To jest bardzo dobry pomysł, następny etap to dzienny limit zakupów powinni wprowadzić. A potem to juz tylko kartki jak za komuny było...

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Ej ale kartki to już przecież dawno są. Co jakiś czas widzę posty, że ktoś próbował kupić produkt limitowany, coś tam nie poszło i nie może już kupić, bo limit.

oznacz moderatorów

szkufel
#7 Wielbiciel#

Tak ale nawet nie było ich zbyt dużo 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@szkufel 

W Centrum Wiadomości obowiązują dzienne limity wysłanych wiadomości. Poniżej znajdziesz limity dla poszczególnych rodzajów kont:

• firma: 10000 dziennie
  • nie firma, ale z możliwością sprzedaży: 10000 dziennie
  • nie firma i nie młode konto (starsze niż 30 dni): 20 dziennie. 
  • młode konto, nie firma: 3 dziennie

Nie ma możliwości zwiększenia limitu. 

oznacz moderatorów

szkufel
#7 Wielbiciel#

Jeśli kiedyś mogę coś sprzedać i mam długo konto to powinnam mieć więcej możliwości wysyłania wiadomości a mnie blokuje i czemu?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@szkufel To pytanie do Allegro, Ja Ci napisalem jak jest, takie pytania już zadawane były- odpowiedź że takie są limity ze strony Allegro.

oznacz moderatorów