Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hejka wysłałam wiadomości teraz chciałam odpisać ale pisze mi że mam limit , weszłam w Centrum Wiadomości i dalej ten sam komunikat :-/
Też tak miałem, pewnie pisałeś kilka wiadomości. Ja miałem jak postanowiłem pytać o przedmiot zakupu przed zakupem. Te limity są dzienne, następnego dnia znów możesz wysłać wiadomość. Przynajmniej u mnie tak było.
To jest bardzo dobry pomysł, następny etap to dzienny limit zakupów powinni wprowadzić. A potem to juz tylko kartki jak za komuny było...
Ej ale kartki to już przecież dawno są. Co jakiś czas widzę posty, że ktoś próbował kupić produkt limitowany, coś tam nie poszło i nie może już kupić, bo limit.
Tak ale nawet nie było ich zbyt dużo
W Centrum Wiadomości obowiązują dzienne limity wysłanych wiadomości. Poniżej znajdziesz limity dla poszczególnych rodzajów kont:
Nie ma możliwości zwiększenia limitu.
Jeśli kiedyś mogę coś sprzedać i mam długo konto to powinnam mieć więcej możliwości wysyłania wiadomości a mnie blokuje i czemu?
@szkufel To pytanie do Allegro, Ja Ci napisalem jak jest, takie pytania już zadawane były- odpowiedź że takie są limity ze strony Allegro.