Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Wolę na wszelki wypadek się upewnić (różne dziwne rzeczy widziałem w swoim życiu). W regulacjach jest tylko mowa o zasadach linkowania na zewnątrz Allegro.
U innych sprzedających na razie nie znalazłem linków z opisu do innych ich aukcji.
Pytanie: czy w opisie oferty Allegro, mogę linkować do innej mojej oferty Allegro, lub do wyników wyszukiwania na moim koncie Allegro?
@mieszkomieszkopl Nie jest dozwolone zamieszczanie w opisie linków do innych ofert Allegro (lub wyników wyszukiwania).
Możesz podać w opisie numer innej oferty, jeśli np. sprzedajesz w niej przedmiot, który ma jakiś związek z tą pierwszą ofertą.
Dziękuję. Czyli jeżeli na przykład sprzedaję obraz i dokładnie ten sam projekt sprzedaję jako plakat, to NIE mogę ich wzajemnie połączyć linkami?
W takim razie czy mogę: napisać coś w stylu "Chcesz druk jako plakat? Poszukaj tego kodu EAN ....", ale bez linkowania.
Czy to jest ok?
Mozesz oferte plakatu umiescic osobno w innej kategorii jako inne ogloszenie plakatu
@mieszkomieszkopl
Jak podasz kod EAN to klient kupi cośtaminnego od Chińczyka, który się pod ten EAN podepnie.
Raczej napisz 'poszukaj tego obrazu jako plakatu w moich aukcjach', ewentualnie możesz podać numer tej aukcji, ale musisz pamiętać, żeby go aktualizować przy zmianach.
ok. dzięki.
Zaleta z kodami EAN jest taka, że jestem producentem i jedynym właścicielem projektów 🙂
To, że Ty jesteś właścicielem EAN nie oznacza, że jakiś Chińczyk go nie wykorzysta do wystawienia czegośtam. Albo podróbki Twojego plakatu. I Allegro nic z tym nie zrobi.
Było tu paru takich wk^%(* sprzedawców na forum.