anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Logo swojej firmy w opisie aukcji.

sklep-perfekt
#9 Pomysłodawca#

Witam, mam pytanie. Jak jest z logiem swojej firmy w opisie aukcji? Widziałem aukcje gdzie na górze były bannery czy grafiki przedstawiające logo firmy i mam teraz zagwostkę. Podpowie ktoś?

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15

kostas11
#21 Demiurg#

@sklep-perfekt abonamencik za 3000 zł miesięcznie i masz logo 😄

https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/abc-sprzedazy/abonament-co-oferuje-i-dlaczego-warto-z-nie...

________
Κώστας
oznacz moderatorów

sklep-perfekt
#9 Pomysłodawca#

O tym wiem, ale chodzi mi o umieszczanie swojego logo w opisie przedmiotu, nie w miejscu w którym pozwala na to abonament. 

oznacz moderatorów

7YP6K
#13 Ambasador#

@sklep-perfekt Umieszczanie swojego logo dozwolone jest tylko to co jest w ramach abonamentu: https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/abc-sprzedazy/abonament-co-oferuje-i-dlaczego-warto-z-nie...

oznacz moderatorów

sklep-perfekt
#9 Pomysłodawca#

O tym wiem, ale chodzi mi o umieszczanie swojego logo w opisie przedmiotu, nie w miejscu w którym pozwala na to abonament. 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@sklep-perfekt czy możesz wskazać przykład (numer) oferty, w której widziałeś logo sprzedającego w opisie? 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

sklep-perfekt
#9 Pomysłodawca#

https://allegro.pl/oferta/dywanik-lazienkowy-2w1-jamajka-szary-jasny-11784960937 chyba, że ja coś źle interpretuję to przepraszam. 🙂 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@sklep-perfekt chodzi Ci oto ? to jest dodane jako zdjęcie produktu i umieszczone w opisie 🙂

fffe3ff.jpg

________
Κώστας
oznacz moderatorów

sklep-perfekt
#9 Pomysłodawca#

Czyli jeśli dodam swoje logo jako zdj produktu i umieszczę w opisie to będzie wszystko pięknie? 🙂 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@sklep-perfekt ja się jeszcze upewniam w tej kwestii, poproszę Cię o cierpliwość. Dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@sklep-perfekt wracam z odpowiedzią 🙂 W ofercie można umieścic logo producenta towaru, ale nie swoje - sprzedającego. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

atechnik_sklep
#14 Krzewiciel#

Co w sytuacji gdy producent i sprzedawca to ta sama osoba?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@atechnik_sklep wtedy w ofercie powinna być informacja kim jest producent i w takiej sytuacji umieszczenie jego logo (nawet jeśli będzie takie samo jak sprzedającego) będzie dla nas okej. 

@sklep-perfekt w ofercie, którą wskazałeś brakuje informacji, że to logo producenta, dlatego to logo nie powinno znaleźć się na zdjęciach. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

atechnik_sklep
#14 Krzewiciel#

Ok, rozumiem. Co natomiast z tymi ofertami, które maja nieaktualne logo producenta?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@atechnik_sklep dane w ofercie powinny być aktualne i dotyczyć oferowanych przedmiotów. Czy  możesz podać przykład takiej oferty? 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

sklep-perfekt
#9 Pomysłodawca#

Ciężko to wyłapać, tak jak przykład który podałem to pokazuje. 

oznacz moderatorów