Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, jestem sprzedawcą i regularnie wysyłam duże meble za pośrednictwem firm spedycyjnych. Szukając nowego partnera, trafiłem na cargoboard.com, które oferuje bardzo dobre ceny zarówno na terenie Polski, jak i międzynarodowo – wszystko przez jedną platformę. Czy ktoś z Was miał już doświadczenie z Cargoboard? Czy istnieje bezpośrednia integracja z Allegro?
Korzystam z Cargoboard regularnie do transportów na terenie Polski, a także za granicę. Jak dotąd wszystko działa niezawodnie, rezerwacja jest dość prosta, a ceny mi odpowiadają.
Obecnie brakuje jeszcze bezpośredniej integracji z Allegro, jestem już w kontakcie z pomocą techniczną, która obiecała się tym zająć.
@Client:133985567 @Client:133986162 pamiętajcie, że możecie również zgłosić swój pomysł tutaj.
Za dużo to nie wojujecie co? Państwo z założonymi kontami dzisiaj 😄
Kasa na marketing wydana musi się zgadzać 😄
@Sojiro ale zwróć uwagę, że między założeniem jednego konta, a drugiego, powstało prawie 600 innych kont, a tu wszyscy mówią, że ludzie rezygnują z Allegro😁
Słupki się muszą zgadzać na spotkaniu zarządu 😄
@KOGIEL_T Tak, a później jeden z drugim będzie pytał się na forum, za co ten rachunek z Intrum, bo on ma tylko 3 konta i wszystko ok. Następnie, jak to miało wczoraj, wpadnie moderacja i poszerzy listę kont o kolejnych kilka. I wtedy będą duże oczy i prośba jak się na nie zalogować, panika - ja nie mam już tych emailiii itd. I tak na serwisie będzie 20 mln aktywnych kont, należących do 5 mln ludzi.
@drekenzes wiem, wiem widziałem te posty o znikających zakupach, a co ciekawe często zarzekają się, że mają tylko jedno konto😉