zmienilem konto zwykle na firmowe ale nie mam opcji wystaw . jak wystawic przedmiot
@NEWARD masz pełną aktywacje konta firma?
chyba tak jak to sprawdzic ale czekalem na nia 2 dni i dostalem maila ze pozytywna
Cześć @NEWARD, dzięki za zgłoszenie.
Konsultuję sprawę z odpowiednim działem, wrócę jak tylko otrzymam odpowiedź lub rozwiązanie 🙂
ok dziekuje czekam
jest jakas informacja ?
@NEWARD Sprawdziliśmy i wszystko wygląda w porządku pod względem Twojej aktywacji.
Kliknij proszę w ten link i prześlij tutaj zrzut ekranu jak wygląda ta zakładka u Ciebie 🙂
tak to wyglada po kliknieciu w ten link
a tak to wyglada jak wejde w sprzedaz
nigdzie nie widze opcji wystaw
@NEWARD na pierwszym zrzucie masz opcję [chcę wystawić nową ofertę] na dole w okienku. Możesz też kontynuować wystawianie którejś z ofert widocznych w okienku. Wystarczy w nią kliknąć.
nie chodzi o wystawienie oferty, tylko sprzedaż - kup teraz. Nie lokalnie, tylko wszędzie. Nie mam aktywnej sprzedaży.
@NEWARD sprzedaż na Twoim koncie jest aktywna, ale żeby sprzedać trzeba najpierw wystawić ofertę. Kliknij proszę "chcę wystawić nową ofertę", aby ją wystawić konieczne będzie uzupełnienie formularza wtedy oferta będzie dostępna na Allegro i kupujący będa mogli złożyć zamówienie.
@NEWARD Żeby coś sprzedać, trzeba najpierw wystawić ofertę. W pustym sklepie nic się nie sprzeda.
@NEWARD do obsługi sprzedaży jest strona https://salescenter.allegro.com/