Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Mam poważny problem z potwierdzeniem konta PayU. Po raz kolejny poproszono mnie o przesłanie dokumentów, które wysłałem już półtora tygodnia temu. Niestety, do tej pory nie otrzymałem żadnej odpowiedzi, a moje zgłoszenia są ignorowane.
Dodatkowo, dział wsparcia technicznego również kontaktował się z PayU mailowo, ale nie otrzymali żadnej odpowiedzi.
Bardzo proszę o interwencję moderatora i pomoc w rozwiązaniu tej sprawy, ponieważ zależy mi na szybkim zakończeniu procesu weryfikacji.
Z góry dziękuję za pomoc!
@Client:66479519 Ponagliłam Twoje zgłoszenie 52927265. Doradca już się z Tobą skontaktował.
minęło kolejne 2 dni, nic się nie zmieniło, ile jeszcze potrzeba czasu do rozwiązania mojego problemu?
@Client:66479519 weryfikujemy sprawę z operatorem. Postaramy się wrócić do Ciebie jak najszybciej z informacją w korespondencji. Proszę Cię o jeszcze trochę cierpliwości.
Jak długo jeszcze czekać? Niema żadnej informacji zwrotnej od PayU, minęło już 2, tygodnie od momentu wysłania im dokumentów
@Client:66479519 obecnie weryfikujemy sprawę. Napisaliśmy, że jak będziemy mieli odpowiedź wrócimy do Ciebie. Proszę o cierpliwość.