Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
mam do wstawienia ponad 1000 aukcji. Próbowałam przez plik ale nie wyszło, od 2 tygodni allegro "stara się" mi pomóc. Problem tkwi w transferze danych, pobiera tylko jeden arkusz i to nie ten z aukcjami.
Czy ktoś mógłby mi pomóc? Jak najszybciej wstawię 1000 aukcji bez ean?
Jakie oprogramowanie do sprzedaży na allegro i innych platformach sprawdza się?
Dziękuję za wszelką pomoc
@MODAiWYGODApl, zachęcam Cię do wyjaśnienia tej sprawy z konsultantem Allegro poprzez korespondencję mejlową.
Sama widzę, że czasami osoba, która próbuje się do mnie dodzwonić, łączy się z pocztą, jeśli z kimś rozmawiam lub nie mam zasięgu. Być może u Ciebie było podobnie. 😊
Być może, czy ktoś z działu technicznego móglby do mnie zadzwonic? Telefony od doradcow nic nie daja, oni sami nie maja pojecia o czym mowia i wszystkie nawet najmniejsze problemy musza konsultowac i tak z dzialem technicznym. Po czym wracaja z odpowiedzia mailowa, bardzo ogolna i czesto nie na temat... I nie ma mozliwosci aby im na ten mail odpowiedziec. Troche bledne kolo.
Dobry wieczor,
czy Twoje opcje pomocy juz sie wyczerpaly?
Bylabym bardzo wdzieczna za odpowiedz
@MODAiWYGODApl A próbowałaś w paczkach po np. 200 szt?
Wypróbuj baselinkera, mają bezpłatny okres próbny.
Czy w baselinkerze wstawia sie oferty szybciej? Nie mam kodu ean wiec prawdopodobnie najpierw i tak musialabym utworzyc tam magazyn.
Czy dobrze myślę? Czy to mimo wszystko oszczędność czasu?
Nie wiem dlaczego masowe wstawianie przez plik w allegro nie dziala i nikt nie potrafi mi pomóc..
Ostatnio testowałem wrzucanie danych przez wypełnienie szablonu excel i export do csv a potem import do Allegro - zadziałało. Pliki miały tylko po kilkanaście pozycji max i nie wiem czy poszłoby więcej. Wypełnianie szablonu excela mimo wszystko to strasznie upierdliwe zajęcie.