anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Minęło 6 dni od chwili gdy sprzedałem przedmiot dośc drogi . Kupujący zapłacił a ja nie mam kasy.

San60
#7 Wielbiciel

Nie mam pojęcia gdzie znajduje się link w tym bardzo bardzo , za bardzo rozbudowanym meni allegro w którym zobaczyć mozna fakt przelewu moich pieniędzy za sprzedany towar . Czekam już tydzień i nic. Kasy jak nie było tak nie ma. Na zakładce konto to mogę tylko zapłacić za wystawienie ale ani słowa nie ma o tym że allegro mi wisi kasę. To złodzieje czy co ??? sam już nie wiem, 1750 zł to troszkę jest...

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

tu https://salescenter.allegro.com/funds-and-operations-history? , nie zapomnij przed kliknięciem w ten link zalogować się na właściwe konto 

oznacz moderatorów

San60
#7 Wielbiciel

To nie jest żadna podpowiedź. 

oznacz moderatorów

Client:35386082
#16 Inspirator

@San60 Jak nie jest?
dostałeś od @mdrogeria link do strony, na której możesz zlecić wypłatę. Jak sprzedajesz na Allegro to tam jest wszystko związane z aukcjami.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@San60 napisz co Ci jest potrzebne ... podany lin prowadzi do subkonta , na które trafiają środki ze sprzedaży  ,specyfikację wpływów pobranych opłat przez allegro i wypłat znajdziesz niżej , na tej samej stronie , wystarczy ruszyć ,, kółeczkiem w myszce ,,

Jeśli robisz to na telefonie do go ,, pogłaskaj ,, ALE z dołu do góry 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@San60 środki z tej sprzedaży znajdziesz w tej zakładce, ale żeby wypłacić je na swój rachunek powinieneś zweryfikować swoje konto bankowe zgodnie z tą instrukcją

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów