Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, sprzedawałem rzecz na allegro lokalnie i nie zauważyłem że kupujący kupił, nie zauważyłem żadnego powiadomienia ani nic. Zwróciłem pieniądze kupującemu po ugodzie ale dopiero po czasie jak złożyl sprawę do allegro i zablokowali mi sprzedaż. Jest możliwość odblokowania tego jak przez mój głupi błąd ?
@Client:49281168 Cześć. Takie pomyłki się zdarzają - zwróć wpłatę kupującemu i prześlij potwierdzenie przelewu przez ten formularz.
Na Allegro Lokalnie nie ma zwrotów systemowych, dlatego musisz poprosić kupującego o dane do przelewu.
Witam. Nie zdążyłem odpowiedzieć w czasie na sprawę którą założył mi kupujący. Sprawę załatwiłem z nim w 10min. Kupujący zadowolony zakończył dyskusję ale ciągle mam zablokowane konto. Moje konto jest zawsze na 100% pozytywne, wszystko uregulowane. Allegro nie odpowiada na żadne moje wiadomości. Jak długo mam jeszcze czekać?
Żaden moderator publicznie niczego nie powie ale pisząc tu możesz przyspieszyć sprawy. Napisałeś tam do Allegro? https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f...
Pisałem tam z dwadzieścia razy ;/
@DawidKonieczny01 sprawdziłam, że otrzymywałeś od nas odpowiedzi na swoje pytania. Tak jak napisaliśmy w sprawie nr 21479196, brak odpowiedzi przez 24h w dyskusji oraz na wiadomości kupujących zadane przez "Pytanie do sprzedającego" widoczne w ofercie wpływa negatywnie na jakość sprzedaży. Nie sprawdzamy jaka jest wiadomość kupującego ani co było w opisie Twojej oferty, dlatego bardzo proszę odpowiadaj na wiadomości kupujących, nawet jeśli Twoim zdaniem ich pytania nie są związane z przedmiotem. Korespondencja z nami w wyżej wspomnianej sprawie wciąż trwa, dlatego bardzo proszę poczekaj na naszą odpowiedź, ponieważ decyzję o zdjęciu blokady może podjąć jedynie Dział bezpieczeństwa.