Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, od 4 dni piszę do allegro w sprawie ograniczenia na konto, które zostało nałożone w związku z brakiem zwrotu za uszkodzony przedmiot, który zgłosił sprzedający w dyskusji, w dniu 28,07 natychmiast zrobiłem zwrot oraz napisałem do allegro przez nowy formularz dla sprzedających jednak pozostałem bez odpowiedzi, pisałem w poniedziałek, wtorek, środę i dzisiaj, w dalszym ciągu bez, żadnej odpowiedzi mimo zwrotu oraz zakończonej dyskusji z kupującym. Wczoraj dostałem informację z allegro "Twój abonament Podstawowy wyłączyliśmy 31 lipca 2024, 02:00 z powodu blokady sprzedaży nałożonej na Twoje konto Allegro."
Czy takie lekceważenie jest normalne przez pracowników allegro?
Nie jest to normalne ale tu tylko dział bezpieki podejmuje takie decyzje, o zdjęciu blokady.
Logiki w tym nie ma ale tu jest allegro i ona tu nie obowiązuje .
@edoniczki_pl ograniczenia zostały zdjęte, Twoje konto jest już w pełni aktywne. Dodam, że stało się to nie ze względu na braku zwrotu, ale na brak odpowiedzi w dyskusji.
pracownik allegro zainteresował się moją sprawą dopiero po napisaniu postu w allegro gadane, przez ostanie 4 dni moje pytanie pozostawały bez odpowiedzi, najlepsze jest to, że na moje konto zostało nałożone ograniczenie Zgodnie z punktem 10.2 Regulaminu jest Pan zobowiązany do udzielenia odpowiedzi w dyskusji w ciągu 24 godzin roboczych. mimo że odpowiedź padła godzinę po otwarciu dyskusji, żałosne zachowanie
@edoniczki_pl kupujący założył dyskusję 12.07, otrzymał automatyczną odpowiedź, 26.07 poprosił o naszą pomoc, ponieważ nie otrzymał od Ciebie żadnych informacji na temat zgłoszonego problemu, wtedy zostały nałożone ograniczenia.
proszę o informację na jakiej podstawie stwierdziła Pani, że byłą to automatyczna odpowiedź, pytam ponieważ nie jesteśmy podłączani pod żaden skrypt
Pewnie BOT Allegro odpowiedział.
@edoniczki_pl a co odpisaliście w dyskusji?
@edoniczki_pl to automatyczna wypowiedź z naszej strony, nie Twojej.