anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Na moje konto zostało nałożone ograniczenie

edoniczki_pl
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, od 4 dni piszę do allegro w sprawie ograniczenia na konto, które zostało nałożone w związku z brakiem zwrotu za uszkodzony przedmiot, który zgłosił sprzedający w dyskusji, w dniu 28,07 natychmiast zrobiłem zwrot oraz napisałem do allegro przez nowy formularz dla sprzedających jednak pozostałem bez odpowiedzi, pisałem w poniedziałek, wtorek, środę i dzisiaj, w dalszym ciągu bez, żadnej odpowiedzi mimo zwrotu oraz zakończonej dyskusji z kupującym. Wczoraj dostałem informację z allegro "Twój abonament Podstawowy wyłączyliśmy 31 lipca 2024, 02:00 z powodu blokady sprzedaży nałożonej na Twoje konto Allegro."

Czy takie lekceważenie jest normalne przez pracowników allegro?

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

LEW433
#21 Demiurg#

Nie jest to normalne ale tu tylko dział bezpieki podejmuje takie decyzje, o zdjęciu blokady.

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Logiki w tym nie ma ale tu jest allegro i ona tu nie obowiązuje .

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@edoniczki_pl ograniczenia zostały zdjęte, Twoje konto jest już w pełni aktywne. Dodam, że stało się to nie ze względu na braku zwrotu, ale na brak odpowiedzi w dyskusji. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

edoniczki_pl
#7 Wielbiciel#

pracownik allegro zainteresował się moją sprawą dopiero po napisaniu postu w allegro gadane, przez ostanie 4 dni moje pytanie pozostawały bez odpowiedzi, najlepsze jest to, że na moje konto zostało nałożone ograniczenie Zgodnie z punktem 10.2 Regulaminu jest Pan zobowiązany do udzielenia odpowiedzi w dyskusji w ciągu 24 godzin roboczych. mimo że odpowiedź padła godzinę po otwarciu dyskusji, żałosne zachowanie

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@edoniczki_pl kupujący założył dyskusję 12.07, otrzymał automatyczną odpowiedź, 26.07 poprosił o naszą pomoc, ponieważ nie otrzymał od Ciebie żadnych informacji na temat zgłoszonego problemu, wtedy zostały nałożone ograniczenia. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

edoniczki_pl
#7 Wielbiciel#

proszę o informację na jakiej podstawie stwierdziła Pani, że byłą to automatyczna odpowiedź, pytam ponieważ nie jesteśmy podłączani pod żaden skrypt

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Pewnie BOT Allegro odpowiedział.

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@edoniczki_pl a co odpisaliście w dyskusji?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@edoniczki_pl to automatyczna wypowiedź z naszej strony, nie Twojej. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów