Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nadawanie pocztą przez Allegro. Wybierając Nadanie w urzędzie pocztowym po zaznaczeniu poprawnej miejscowości i placówki (UP Ślesin k. Konina) i tak wybiera inną placówkę (FUP Ślesin k. Konina). Ta inna jest oddalona ode mnie 15 km. Czy można paczkę dostarczyć do swojej placówki? Zostanie przyjęta?
Podpinam się pod temat - nadajemy z okolic Stalowej Woli, a w formularzu pojawiło się dziś jako urząd nadania FUP Lesko - co więcej opcja "zmień urząd" nie działa. Jeśli nie wpływa to na nadanie to pół biedy, ale nie powinno się to samo randomowo przestawiać- zwłaszcza,że nigdy nie wywoziliśmy paczek by nadać je w Bieszczadach;)
Mam to samo!!! Pozmieniali coś i narobił się znowu bałagan. Muszą kombinować....
Nadaję z Kielc a pokazuje mi że nadaję w urzędzie pocztowym w Lesku. Czyli jakieś tylko 230 km ode mnie........ Zaznaczam zmianę urzędu ale nic to nie pomaga, nie zmienia. JAK MAM WYSŁAĆ PACZKĘ??
Allegro! Kiedy dacie jakąś odpowiedź?? Nie można nadać przesyłki!
@folkowy-slesin @pesponet @Drew_Mistrz bardzo proszę o podesłanie zrzutów ekranu, na których widoczny będzie urząd nadania oraz to, że przycisk "zmień" jest nieaktywny oraz numerów zamówień.
Witam. Przycisk "zmień" jest aktywny i rozwija się menu z możliwością wybrania urzędu ale jego wybranie KOMPLETNIE NIC NIE ZMIENIA. W moim przypadku FUP Lesko pozostaje niezmienialny.
Większy screen wysłałem jako zgłoszenie mailowe (nr 41045383).
nie widać kursora, że wybieram ślesin k. konina ale jest podświetlone na szaro i go wybieram
po kliknięciu zapisz i tak wybiera inny urząd
Czy paczki możemy nadać w jakimkolwiek urzędzie czy musi to być ten wybrany????? Proszę o jednoznaczną odpowiedź bo czas mija na nadanie paczek!!
Nadać możesz w każdej placówce własnej operatora i niektórych agencjach. Wskazana placówka jest po prostu placówką preferowaną, dane przesyłek są pobierane z centrali PP do placówki dopiero po jej zeskanowaniu.
Dodam jeszcze że zauważyłem że po wybraniu z rozwijanego menu FUP Lesko (dla przetestowania) pokazuje się pomarańczowy przycisk ZAPISZ. Natomiast przy wybraniu innego urzędu pocztowego rozwijane menu znika i nie można kliknąć w przycisk ZAPISZ. Może tu jest jakiś problem.
Macie u siebie jakąś poprawę? Ja nadal nie mogę zmienić urzędu pocztowego.... Paczka nie pójdzie dzisiaj i co?
@pesponet @folkowy-slesin @Drew_Mistrz zgłosiłam to i dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź.
słuchajcie jak klikacie zmień urząd to wpisujcie ręcznie całą nazwę swojej placówki np moja UP Ślesin i udało się wybrało dobrą. spróbujcie
Dziękuję! Dzięki Tobie udało się wysłać 👍
Oczywiście tak nie powinno być i jest ewidentnie jakiś błąd w działaniu ale Twoim sposobem udało się go jakoś doraźnie obejść.
Mam nadzieję że Allegro to szybko naprawi.
Mają teraz kilka wskazówek i powinni to wykorzystać.
@folkowy-slesin @pesponet @Drew_Mistrz otrzymałam informację, że problem nie powinien już występować.
@folkowy-slesin bardzo dziękuję za podzielenie się metodą i pomoc innym forumowiczom! 🌼
@pecela przesyłki z Wysyłam z Allegro można nadać tylko w wybranej placówce.