Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zawsze wysyłam opony kurierem Allegro Smart DPD, opony nigdy nie przekraczają wagi 15kg, a mimo to kurier nalicza powyżej 15kg.
@martex-opony11, czy w tej sprawie kontaktowano się z przewoźnikiem?
Cały czas zgłaszam do Allegro, a oni reklamują u przewoźnika, tylko jest taki problem,że oni tego nie uznają
@martex-opony11, obawiam się, że w takiej sytuacji wyczerpaliśmy po naszej stronie możliwość pomocy.
@mr_oma: to może czas zmienić przewoźnika na takiego co nie leci w kulki?
@mr_omaW którym miejscu zgłasza się do Allegro reklamacje w sprawie niesłusznych naliczeń DPD?
@megatowary_pl Jeśli paczki są w ramach Smart, reklamację możesz zgłosić przez ten formularz.
@martex-opony11 na moje oko spokojnie przekraczaja 15kg
Pewnie pakowane po 2 sztuki,
60cm - szczerokosc, 60cm - długość i teraz 40cm wysokość i juz masz 24 kg wagi gabarytowej
( szerokość x długość x wysokość ) : 6000 = ?
daj znać ile Ci wyszło
@Client:80340374 w DPD opony trzeba wysyłać pojedynczo, ale trop wagi gabarytowe jest trafny
Wymiary to mniej więcej 65x65x22 może gabaryt czasami jest większy, ale nigdy nie przekraczają 15kg, nie które ważą po 8-9kg, a jest naliczane na ponad 10kg. Zawsze wysyłam pojedynczo.
15,49kg czyli zgodnie z tym co deklarujesz masz wage gabarytową powyzej 15kg
A ciekawe jak dla zmyłki wpiszę mniejszy gabaryt o parę centymetrów
@martex-opony11 to nic nie da. My w firmie wysyłamy z DPDOnline i tylko wpisujemy wagę rzeczywistą a i tak dostajemy dopłaty od allegro za wagę 10-15 kg