Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Naliczyli podwójną opłatę za cały miesiąc, a produkt wisiał 1 dzień. Żadnej reklamacji, 1 odpowiedź po tygodniu zdawkowa, jakby nie czytali, w czym problem. Płać, bo ci konto zablokujemy, damy do windykacji itp.-jedyna odpowiedź. Prowadzę dużo szkoleń - allegro będzie królowało jako negatywny przykład, zrzuty do prezentacji porobione, ok 200 osób miesięcznie to zobaczy.
ale o co chodzi ?
Próbowałeś sprzedać przedmiot i Allegro naliczyło opłatę tak?
To tak działa
Nie, po prostu wszedłem w ogłoszenie, bo się skończyło, ale było nieefektywne. Zanim się połapałem, gdzie je zakończyć, już wyskoczyło, że mam dodatkową opłatę. Odpowiedź z allegro była od czapy, bo za miesiąc październik zapłaciłem z góry — tak żądało, od wejścia minęło coś ze 2 tygodnie i nagle nowa faktura, a support powiedział, że to październik. Tym samym 2x płaciłem za październik.
@miroman7 postaram się to wyjaśnić, o ile dobrze rozumiem to, o czym piszesz.
Wszystkie informacje są widoczne w Zakładce Rozliczenia z Allegro.
8, 18 i 28 października wykupiłeś pakiet ogłoszeniowy - wystawienie auta na Allegro.pl. Ta opłata naliczana jest co 10 dni, a oferta była aktywna do 01.11.2022 roku (została zakończona przez Ciebie).
W związku z tym do zapłacenia za październik była suma tych naliczeń - 207 zł, ponieważ jej nie uregulowałeś, w podsumowaniu listopada wciąż do zapłaty była kwota 207 zł za opłaty z października. Rachunek uregulowałeś 19.12.2022, więc obecnie saldo wynosi 0 zł.
@miroman7 za co Ci policzyli, co masz w historii opłat ???
,,Prowadzę dużo szkoleń,, hmm...
Ale żeby szkolić to należałoby samemu przeczytać regulamin, może mi się tylko wydaje!😞