Dzień dobry. Dostałam taką informację dzisiaj na emaila:
"Dzień dobry,
naruszyłeś art. 2.9 Regulaminu Allegro Niedozwolone jest bowiem licytowanie i kupowanie we własnych ofertach oraz w sytuacji, gdy konta Sprzedającego i Kupującego są ze sobą powiązane. Może to prowadzić, m.in. do:
sztucznego zawyżenia popularności oferty
nieuczciwego wpływania na cenę przedmiotu
uczestniczenia w transakcji wyłącznie w celu wystawienia pozytywnej oceny lub opinii o produkcie
Pamiętaj, że Allegro nie przyznaje rabatu transakcyjnego (zwrotu prowizji) w przypadku, gdy doszło do naruszenia Regulaminu
Ten e-mail został wysłany automatycznie przez serwis Allegro. Jeśli chciałbyś na niego odpowiedzieć, skorzystaj z poniższego odnośnika do formularza kontaktowego: Formularz kontaktowy
Uwaga! Prosimy, nie używaj opcji „Odpowiedz”, ponieważ tak wysłana wiadomość do nas nie dotrze."
Chciałabym sie dowiedzieć o jakiekonkretnie oferty chodzi? Gdzie został przeze mnie naruszony regulamin? Proszę o konkretne szczegóły, poniewaz raz juz dostałam ostrzezenie, zostały mi odjete punkty, a teraz znowu dostaje ostrzeżenie i to bez powodu.
Proszę o niezwłoczne wyjaśnienie tej sprawy.
Z poważaniem,
Cześć @Zaczarowany_Box, widzę, że skontaktowałeś się z nami w tej sprawie w zgłoszeniu o numerze 58916497. Wkrótce pracownik naszego Działu Bezpieczeństwa odpowie na Twoją wiadomość, proszę o odrobinę cierpliwości.