Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sytuacja z ostatniego miesiąca- 3 upomnienia. Wystawiłam sobie aukcję kilka miesięcy temu, łączę wszystko z katalogiem produktów. Dodam tylko, że jest to jeden z moich najlepiej sprzedających się przedmiotów. Wstaję rano, a tam czeka na mnie kolejne -20 punktów i usunięta jedna aukcja z informacją.
""Opis i/lub tytuł Twojej oferty zawierają informacje, które nie dotyczą oferowanego przedmiotu. Możliwe też, że nie wszystkie zdjęcia w Twojej ofercie przedstawiają sprzedawany produkt".
No więc piszę do obsługi o co chodzi. W odpowiedzi dowiaduję się, że umieściłam informacje o dostawie, warunkach odstąpienia i reklamacji w niewłaściwym miejscu.
I tak, początkiem tego miesiąca moje konto było sprawdzane pod tym kątem ( w innej sprawie) i pracownik Allegro wskazał jedynie, że wymagają zmiany dane kontaktowe, które znalazły się w nieodpowiednim miejscu. Oczywiście zostało to niezwłocznie poprawione.
Podstawowe informacje o gwarancji i reklamacji i zwrotach znajdowały się w odpowiednich zakładkach. Natomiast swój regulamin sprzedaży zamieściłam w zakładce O sprzedającym. Jego treść rozszerzała zawarte w poszczególnych zakładkach informacje. Czy to stanowiło naruszenie regulaminu. Zwłaszcza że jako postawę usunięcia aukcji podano zupełnie inna przyczynę? Gdzie mogę wstawić swój regulamin, jeżeli nie może on być w tym miejscu>
@homesay-pl, regulamin Twojego sklepu może znaleźć się w zakładce O sprzedającym. Jego treść warto zweryfikować z nami. Pomoże to uniknąć ewentualnych naruszeń.
W jaki sposób to zrobić?? Tak jak już pisałam w przeciągu ostatniego miesiąca sprawdzało go dwóch pracowników i za każdym razem zostały odjęte mi punkty za naruszenie regulaminu
@homesay-pl, z tego, co widzę, ostatnie upomnienie z 19 września dotyczyło napisów na grafikach (chodziło o ofertę 12178979948). Z kolei upomnienie z 1 września dotyczyło wykorzystania materiałów innego sprzedającego.
Jakie napisy na grafikach? To już trzeci powód jaki otrzymałam w zakresie usunięcia tejże oferty.
Proszę mi powiedzieć jak i z kim mogę zweryfikować treść regulaminu żeby nie było już żadnych niedomówień i nieścisłości.