Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, sprzedałem łożyska o godzinie 01:23, 01.02.2024, kupująca wybrała dostawę poprzez allegro one box (przewidywany czas dostawy 02.02.2024), towar został wysłany 01.02.2024 o godzinie 8:07. Paczka nie doszła w piątek, ani w sobotę i dzisiaj dopiero "doszła", oczywiście pretensje, obrażanie (bo było potrzebne na piątek) i że to wszystko moja wina, bo tak 'ustawiłem" że przyjdzie do piątku. Starałem się wytłumacz, że to nie jest moja wina, ale oczywiście nie dociera i groźby negatywami i zgłaszaniem i żebym jeszcze zwrócił za towar i wysyłkę. Co mogę zrobić w takiej sytuacji, jeżeli to nie jest moja wina. Pozdrawiam
Ps. Piekło sprzedających na allegro
😶
oprocz odczekania, aby emocje opadły i poproszxenia os kasowanie nie zrobisz nic.
wyłącz one boxy i daj sobie spoój ze smartem.
@wottibth Cześć. Jeśli negatywna opinia wynika wyłącznie z powodu nieprawidłowej predykcji i opóźnienia w dostawie (i o tym pisze klientka w komentarzu), to napisz do nas tutaj https://allegro.pl/pomoc/kontakt, podaj numer tego zamówienia i postaramy się pomóc.
Ta Wasza "predykcja" powinna być czym prędzej wyłączona bo przynosi więcej szkód niż korzyści. Dzisiaj ustawiam pięć dni wysyłki - przewidywana dostawa za 8 dni, cztery dni - przewidywana dostawa sobota, trzy dni przewidywana dostawa we czwartek. To piątek gdzieś się zawieruszył?
Witam, klient u mnie kupił głośniki, stwierdził że są wadliwe, wystawił negatywa. Powiedziałem , że ma prawo do reklamacji, ale głośników nie odesłał, podejrzewam że źle je podłączył. Oczywiście brak kontaktu z jego strony..
bardzo mi się podobna definicja modnego na Allegro i dla wielu uzytkowników niezrozumiałego słowa predykcja:
to proces wnioskowania o przyszłych wielkościach zmiennych losowych w określonym przyszłym momencie (okresie), gdy nie jest znana wielkość wyjściowa
nie byłoby łatwiej napisać: wg wróżb Allegro?
zdecydowanie prościej i zrozumiale dla użytkowników
piekło !
Witamy w klubie. My dostaliśmy negatyw. Towar o wartości 22 zł.
Wysłany kilka godzin po zakupie. Natychmiast można powiedzieć.
Treść negatywa ?
Obsługa kupującego - JEDNA GWIAZDKA "Przesyłka z bardzo dużym opóźnieniem. "
Kto był operatorem paczki ?
ALLEGRO ONE.
Dzwoń i tłumacz że nie wiozłeś tej paczki proś o usunięcie