Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej pare dni temu założyłem konto na Allegro w celu sprzedaży zakupów itp.
Przeszedlem rejestracje dokonałem zakupu wystawiłem licytacje i otrzymalem maila o blokadzie konta. Lekka panika kilka zdjęć i otrzymuje odp. Że posiadam konto LukaszSklepik i mam tam uregulować koszty prowizji.... maila nie znam konta w ogóle nie kojarzę.
poprosiłem o calkowity reset konta i przesłanie maila oraz nowego hasła..
czekam na rozwój wydarzeń dam znać
miał ktoś może podobnie?
pozdrawiam
@Lukaszdrozdz96 Prawdopodobnie Allegro wykryło jakieś powiązanie Twojego nowego konta z tamtym kontem, na którym jest zadłużenie, dlatego blokada. Wyjaśniaj to tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f...
@Lukaszdrozdz96, widzę, że pisałeś do nas dzisiaj w tej sprawie. Niedługo ktoś powinien skontaktować się z Tobą mailowo. Utrzymaj proszę ciągłość korespondencji w tej sprawie - pozwoli to możliwie sprawnie ją wyjaśnić.
Dzięki ale zadziałałem przez policję i rzecznika praw konsumenta. Znam wasz regulamin, ale wole żeby organy państwowe się temu przyjrzały. Wysłałem wam już kilkanaście zdjęć.
Tracę zaufanie po prostu.
pozdrawiam
Sprawa zakończona pozytywnie bo wielu nerwach i stresach, i poniesie kosztów prowizji za kogoś innego...
Można prosić o zwrot tej prowizji kwota może śmieszna 101zl ale jednak, może być w formie chociaż monet Allegro itp. Będę wdzięczny. Pozdrawiam
@Lukaszdrozdz96 cieszę się, że sprawę udało się zakończyć pozytywnie. W sprawie zwrotu prowizji (rabatu transakcyjnego) napisz do nas proszę przez ten formularz. Do wiadomości dołącz potwierdzenie wyjaśnienia sprawy z policją. Pozdrawiam!