anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nest Bank/Allegro promocja - nowe konto BizNest - voucher 800 zł - czy spełniłem warunki promocji?

MAMY ROZWIĄZANIE!
dobramyslmmi
#7 Wielbiciel#

Cześć!

Założyłem konto BizNest i firmowe konto Allegro. Zgodnie z zasadami promocji, założyłem jedną ofertę w systemie. Nie dostałem żadnej informacji zwrotnej czy udało mi się skutecznie spełnić warunki promocji czy coś muszę poprawić. Nie dostałem odpowiedzi/informacji od pomocy Allegro.

Jak Wasze doświadczenia? Dostaliście Voucher? Dostaliście informację po wystawieniu oferty czy spełnia warunki? 

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12
Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @dobramyslmmi. Spełniłeś warunki promocji i kupon otrzymasz w tym tygodniu w wiadomości mailowej, na adres przypisany do konta Allegro. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
dobramyslmmi
#7 Wielbiciel#

Nie dostałem vouchera w tamtym tygodniu ani później. Wciąż czekam. Poproszę o informację.

oznacz moderatorów
MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @dobramyslmmi. Już to sprawdzam, niedługo wrócę z odpowiedzią.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@dobramyslmmi, kartę wysłaliśmy dzisiaj ponownie, na adres mailowy przypisany do Twojego konta Allegro.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
dobramyslmmi
#7 Wielbiciel#

Dziękuję, jest! 🙂

oznacz moderatorów
AMSBrand
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry,

Nie będę zaczynał kolejnego wątku skoro mam ten sam problem, prosiłbym o weryfikację, ponieważ moim zdaniem Warunki spełniłem na otrzymanie voucher z kwotą 800 PLN oraz co miesięczny bonus w wysokości maks 50 PLN jak zwrot 2-3%?!? (nie pamietam ile to było procent) robionych kartą. Dodam tylko że jestem już po kontakcie z Nest Bank i odesłali w sprawie tej promocji do Was...

Pozdrawiam 

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@AMSBrand już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@AMSBrand powinieneś otrzymać kartę na początku przyszłego tygodnia 🙂 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
AMSBrand
#7 Wielbiciel#

dziękuje za reakcję, a co do tych zwrotu 50 pln miesięcznie za zakupy karta/blikiem to kto to nadzoruje ?

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@AMSBrand dopytam o to i dam znać jak dostanę informację

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
AMSBrand
#7 Wielbiciel#

Dziękuję, kod podarunkowy otrzymałem, a co do drugiej części to nawet obecnie na stronie: https://allegro.pl/kampania/zacznij-sprzedaz-nestbank jest informacja o zwrocie od Nest Banku. Więc pytanie czy to coś ekstra, czy pozostałość po starej promocji bankowej. Sam skorzystałem z promocji 1500 - 300 za otwarcie rachunku i 100 za każdy miesiąc spełniając warunków (5k wpływ i płatność ZUS/Us)

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@AMSBrand dopytam o to, proszę o cierpliowść.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów