anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie doszło do transkakcji a mi przyszla prowizja za sprzedaz co mam zrobic ?

Client:75065437
#7 Wielbiciel#

Wystawilem przedmiot na allegro mialem zaznaczone odbior osobisty . ktos kliknął kup teraz lecz nie doszło do transkacji a mi przyszla do zapłaty prowizja co mam zrobic?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

Vryko
#18 Luminarz#

Zapłacić? Jeśli to Allegro lokalnie, nie ma zwrotów prowizji, jak zwykłe All - ubiegać się o zwrot.

kostas11
#21 Demiurg#

Można wystąpić o zwrot prowizji

1. Przejdź do zakładki Zamówienia i wybierz ofertę, do której chcesz złożyć wniosek o rabat. Aby znaleźć właściwą ofertę, możesz skorzystać z wyszukiwarki w zakładce. Wystarczy wpisać do niej login kupującego lub numer oferty.
  2. Przy wybranej ofercie kliknij menu Akcje, a następnie wybierz Zwrot prowizji.

3. Zaznacz produkty, które kupujący zwrócił z danego zamówienia. W tym miejscu zmienisz też liczbę sztuk, jeżeli kupujący zwraca na przykład 2 z 3 zamówionych przedmiotów.

1. Kliknij [Złóż wniosek].

🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Client:75065437
#7 Wielbiciel#

BYlo to allegro lokalnie. i w zamowiniach nie ma tej sprzedazty

oznacz moderatorów

pinsplash
#21 Demiurg#

@Client:75065437 Zapłacić. Na Lokalnie jest tylko opłata za obsługę transakcji .

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

Na Lokalnie przy wyborze przez kupującego odbioru osobistego nie odzyskasz prowizji, nazywanej tam opłatą na obsługę transakcji. Następnym razem wystawiaj na Allegro, po kliknięciu Wystaw przedmiot, na następnej stronie, na górze po prawej zaznacz Możesz też wystawić przez dotychczasowy formularz.

Sprzedaż jest tu;

https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/aktywne

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Client:75065437 to nie odzyskasz 😞  następnym razem prośba o pisanie w odpowiednim dziale 🙂 będzie łatwiej podpowiadać 😉

________
Κώστας
oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów