anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie działa klik na liście kategorii w menu lewej kolumny

Shadow_Angel
#10 Popularyzator#

Dzień dobry.

Takie pytanie, bo chciałbym - jak na zrzucie ekranu - kliknąć w kategorię "Komputery" aby wyświetlić wyniki dla mojego zapytania.

Tymczasem, na liście mam wyniki ze wszystkich wspólnych kategorii - jak w lewej kolumnie. Nie mogę nijak tego przefiltrować. Allegro twierdzi że przeszukał wszystkie działy i nic nie odnalazł ! A jak klikam w "Komputery" to się tylko odświeża strona, jak na zrzucie.

Co więcej, wynik mojego zapytania jest na... samym dole.... to jest jakiś dramat.

firefox_2024-10-05_18-44-25.png

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @Shadow_Angel. Po kliknięciu w ''Możesz wrócić do oryginalnej kategorii'' zostaniesz przekierowany do kategorii Komputery, gdzie znajdziesz 1 ofertę.

oznacz moderatorów

Shadow_Angel
#10 Popularyzator#

Dzięki za podpowiedź.

Ale... ja bym się nigdy nie domyślił, że tekst "oryginalnej kategorii"  jest klikalnym linkiem, jeśli bym nie najechał myszą (dobrze że jest łapka). To powinno być jakoś wyróżnione (mocniej niż obecnie, ledwo to widać).

Jeszcze do niedawna nie widziałem w ogóle tej informacji, a co dopiero że tam jest link. Bardzo słabo widoczne. Ten trójkącik żółty także niewiele zmienia - można by go powiększyć albo zmienić delikatnie kolor, lub bardziej wytłuścić.

Druga sprawa, jak kliknę w link "oryginalnej kategorii" to nagle magicznie odnalazł to czego nie odnalazł w pierwszym wyszukiwaniu ? Nie rozumiem. To odnalazł czy nie ? Czy to może uzależnione jest od kategorii w której się znajduję podczas wyszukiwania ? Jak to działa ?

Z tego co kojarzę, wcześniej było (chyba) tak, że jeśli byłem w kategorii w której nie było tego czego szukam, a było w innej nadrzędnej lub w ogóle gdzie indziej zagnieżdżone, to mi to bez problemu odnalazł. Wiele razy przeszukiwałem Allegro i nie miałem problemu A teraz stricte patrzę, a tu muszę klikać dwa razy.

firefox_2024-10-12_10-35-35.pngfirefox_2024-10-12_10-36-05.png

oznacz moderatorów