Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Realizuję zamówienie.
Nie mam umowy z inpost, ale chce wysłać paczkę
Czy mogę sama nadać przesyłkę w aplikacji inpost i dodać numer przesyłki na allegro w informacjach dla kupującego?
Czy nie będzie problemu z wpłatą środków na moje konto?
@JUSTRMG a to sprzedaż na lokalnie czy Allegro ? możesz nadać tyle że będzie drożej 😞
@JUSTRMG widzę że sprzedajesz na allegro i do tego masz smarta, więc nie ma możliwości nadać przez aplikację za 11,49 zł 😞
Załóż se konto w https://manager.paczkomaty.pl połącz z kontem allegro, doładuj i po imporcie nadawaj paczki Allegro i Smart w cenach negociowanych przez allegro 🙂
@JUSTRMG umowa nie jest potrzeba, tylko pamiętaj, aby do paczki podać e-mail klienta taki jak jest na Allegro
Czyli normalnie mogę w swojej aplikacji nadać przesyłkę i wpisać numer przesyłki w informacjach i będzie ok z płatnością tak?
NA aplikacji pokazuje mi się taka sama kwota za przesyłkę jak na allegro
@JUSTRMG lepiej będzie jak zintegrujesz Inpost z Allegro, po pierwsze łatwiej, a po drugie na pewno będzie w trackingu z Allegro
ok tak zrobiłam a dlaczego muszę opłacić przesyłkę jeśli klient już to zrobił ?
@JUSTRMG jeśli klient opłacił przesyłkę, to tę kasę możesz sobie przelać na konto😉
@JUSTRMG taka sama kwota, to znaczy która, bo na Allegro masz dwie😉
ja mam paczkomat 11,49 🙂
Dziękuję za pomoc 🙂
@JUSTRMG Skoro masz aktywną aplikację InPost to masz umowę z InPost. Nie ma innej opcji.
Umowę zawarłaś gdy kliknęłaś "Akceptuję warunki regulaminu"