Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie moge dodac konta do wypłat, wchodze w Ustawienia do wypłat, karze mi dodac konto do wypłat i okienko kontynuuj. ale nie moge nic wpisywac, tylko info wyskakuje ze brak weryfikacji, Konto zostalo zalożone 4 lata temu przez weryfikacje kartą visa, wogóle brak czegokolwiek zaznaczenia lub wpisywania - nawet nie ma mozliwosci 1 zł wysłąć do weryfikacji, wysylam do allegro info - a oni ze powinienem zrobic to przez panel u siebie, wysylam im nagrany film ze nie mozna tego zrobic, i cisza, dopoki kasa nie wejdzie na konto moje - nie moge wystawic paragonu sprzedazy
Cześć, @ROMATransport. Proszę, podeślij zrzuty ekranu, krok po kroku, przez formularz kontaktowy.
Pisałem z 4 osobami z waszego czatu Allegro - wszystkie uciekły, nie wiedzialy co zrobić, Allegro tragedia, wyslalem na email kontakt, pisalem z kimś - osoba uciekła, bede musial powiadomic odpowiednie urzedy - poniewaz nie moge wystawic paragonu przez Allegro
@ROMATransport, otrzymałeś już odpowiedź w zgłoszeniu 46319891. Proszę, abyś kontynuował tam korespondencję z naszymi doradcami.
@ROMATransport dopoki kasa nie wejdzie na konto moje - nie moge wystawic paragonu sprzedazy
Możesz a nawet powinieneś, wystawić paragon, spakować paczkę i wysłać, a kasa jest Twoja na AF aktywuj wypłaty i se z czasem wypłacisz 🙂
Nie kumasz - brak mozliwosci dodania konta do wypłat - przez panel Allegro
@ROMATransport a tutaj wchodziłeś https://salescenter.allegro.com/payout-settings
dzieki kolego za pomoc, ale ja az tak ułomny nie jestem, pewnie ze tak, Allegro nie rozumie ze nie moge przejsc dalej, wlasnie odpisali ze ktoś sie tym zajmie - bo sami nie wiedzą dlaczego tak jest