Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Nie jesteśmy w stanie wysłać zamówienia z Allegro Paczkomaty Inpost.
Pojawia się komunikat:
Nie można nadać paczki dla wybranego zamówienia
Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień.
Numer zamówienia: dfcbab80-5da4-11ed-b454-ad149f6f0113
Co może być przyczyną?
Pozdrawiam
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam, w dniu dzisiejszym nie można nadać żadnych paczek DPD przez "nadaj przesyłkę". Wiadomo co się dzieje?
proszę o pomoc
pozdrawiam Joanna
Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień. Ciągle wyskakuje taki komunikat
Mamy dokładnie ten sam problem przy wysyłce allegro pocztex kurier 48...
u mnie to samo dpd i pocztex
U nas jest problem z nadaniem paczek UPS
Nie jesteśmy w stanie wysłać zamówienia z Allegro Paczkomaty Inpost.
Pojawia się komunikat:
nie można od godziny nadać paczek dpd
Mam do wysłania 10 paczek z zamówieniami do paczkomatu i nie mogę pobrać etykiet jest tylko komunikat:
PRZYGOTUJ PACZKĘ DO NADANIA Opcja niedostępna z powodu przerwy technicznej InPost.
Kiedy będę mógł pobrać etykiety?
Nie mogę znaleźć informacji.do kiedy będzie trwała przerwa techniczna InPost, na Allegro Lokalnie nie mogę nadać paczki, usługa generowania etykiety chwilowo niedostępna
Nie mogę nadać przesyłki ani z DPD ani z Poczty wyskakuje mi taki komunikat;
Co się dzieje? Czy ktoś wie?
Po utworzeniu etykiety jest problem z pobraniem jej.
ja też nie mogę pobrać etykiety
Nie mogę nadać przesyłek UPS. Przez chwilę kręci jakby coś się działo, po chwili wyskakuje komunikat, że przekroczono czas, po czym ponownie zatwierdzam etykietę i kręci już po kilkanaście minut.
Przy masowym nadawaniu, uda mi się wpisać wymiary do jednej, może dwóch przesyłek i potem kręci przez 20 minut, po czym wyskakuje komunikat, że nie mam uprawnień.
Czy można coś z tym szybko zrobić? Paczki powinny wyjść dzisiaj, w przeciwnym razie spadają statystyki i sypią się negatywy, proszę zainterweniować.
DPD również pojawia się komunikat że nie można nadać paczki @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Mam to samo , nie mogę nadać przesyłek UPS
Witam ,
mam problem nie mogę nadać wypisać paczek Smart DPD
W dniu dzisiejszym od rana nie możemy nadać przesyłki poprzez allegro (dot . Allegro one box). Wychodzi komunikat "Nie można nadać paczki dla wybranego zamówienia - nie można odczytać zamówienia brak uprawnień". Zgłaszałam sprawę do pracowników allegro na whats up i nikt nie odpisuje od rana.
Mam problem z wysyłką przesyłek do paczkomatu poprzez "Formularz Wysyłam z Allegro". Wyskakuje mi komunikat "Błąd przetwarzania Przekroczono czas wykonania zapytania. Spróbuj ponownie." i tak od dłuższego czasu. Pozdrawiam Łukasz
hej co mam zrobić ,na jednym kręci mi sie od godziny kółko tworzenie etykiety a na drugim nawet etykiety nie mogę przygotować