Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Nie jesteśmy w stanie wysłać zamówienia z Allegro Paczkomaty Inpost.
Pojawia się komunikat:
Nie można nadać paczki dla wybranego zamówienia
Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień.
Numer zamówienia: dfcbab80-5da4-11ed-b454-ad149f6f0113
Co może być przyczyną?
Pozdrawiam
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
U mnie z generatora etykiet allegro nic nie działa (UPS, Allegro one). Kiedy awaria zostanie usunięta? W jaki sposób allegro będzie informowało klientów o swojej awarii? Czy Wasz system automatycznie anuluje te paczki ze skuteczności wysyłki? Co kiedy klienci obniżą ocenę sprzedawcy za terminowy brak wysyłki?
uwierz mi że nie interesuje to allegro
Ten sam problem, pewnie jakaś awaria i niestety musimy cierpliwie czekać 😞
@ZDROWERSI @farbud-rawicz @alocompl @na-haku_eu @Sklep_Julo @GUMI-MADER @Annnnnna @DAVOLI @izabelka19731 @pph_arsid @twoja_moda02
Zespół techniczny wie już o problemach i obecnie trwają prace nad usunięciem ich przyczyny.
Przepraszamy za utrudnienie.
Kurier Allegro One właśnie odebrał przesyłki i powiedział, że dzisiaj już nie przyjedzie. Czy kupujący zostali poinformowani, że przesyłki dzisiaj nie zostaną wysłane?
Chodzi o te 2 zamówienia
Też mamy ten sam problem.
Na razie problem dotyczy dwóch zamówień:
Czy zostaniemy poinformowani o usunięciu awarii???
ten komunikat nie rozwiązuje problemu
pewnie rachunku nie zapłacili 🤣 albo umowa wygasła
Czy ktoś poinformuje kupujących o problemach? Nie mam zamiaru dostać negatywnych opinii z powodu awarii i błędu , na który ja nie mam wpływu.
Kto będzie tłumaczył kupującym opóźnienia? I to jeszcze w poniedziałek taka awaria... Już nie mówię o naszym straconym czasie na próbach wygenerowania etykiet...
Mam ten sam problem.
Kiedy można się spodziewać rozwiązania?
U mnie to samo, niezależnie od wybranej formy dostawy, przez Baselinkera też nie przechodzi. Po prostu nie da się wygenerować etykiety.
Problem zaczął się ok. godziny 10:00
U nas to samo
nie możemy nadać paczkomatów inpost, ani kuriera DPD
Jest awaria wysyłam z Allegro.
Odpowiedź Allegro:
Dzień dobry,
dziękuje za wiadomość.
Niestety aktualnie mamy problem techniczny, zgłosiliśmy już to do odpowiedniego działu. W ciągu kilkunastu minut problem powinien zostać rozwiązany.
Bardzo przepraszam za wszelkie niedogodności.
Gdyby pojawiły się dodatkowe pytania, pozostaje do dyspozycji.
Pozdrawiam
Potwierdza to również strona:
https://downdetector.pl/status/allegro/
@konopieizdrowie InPosty nadawaj przez manager.paczkomaty.pl tam jak zwykle działa 😉
Tam działa a tu nie, ech... Może Allegro poinformuje klientów, że przesyłki będą opóźnione. Pewnie i tak Sprzedający dostaną po d... za opóźnienia w wysyłce...
Nie można nadać paczki dla wybranego zamówienia Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień.
podpinam się pod pytanie. Ten sam problem. Chcę nadać paczki dpd i wyskakuje komunikat :
Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień.
Ktoś? coś? bo kurier juz blisko.. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_