Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Nie jesteśmy w stanie wysłać zamówienia z Allegro Paczkomaty Inpost.
Pojawia się komunikat:
Nie można nadać paczki dla wybranego zamówienia
Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień.
Numer zamówienia: dfcbab80-5da4-11ed-b454-ad149f6f0113
Co może być przyczyną?
Pozdrawiam
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
nie moza nadac etykiety allegro UPS
u nas to samo, jest informacja że brak uprawnień
u mnie to samo, ani allegro one, ani poczta nie działa
udalo się niby wygenerować etykietę, ale w kolejnym kroku mam komunikat "Nie udało się zamówić jednej lub więcej paczek. Aby dokończyć nadawanie, popraw błędy, które są wskazane w górnej części formularza nadawania lub usuń problematyczną paczkę." i nie mogę przejść dalej
U mnie zlecenie odbioru wygenerowało się 2 godziny temu, podczas którejś z rzędu próby nadania i dopiero teraz mogłam wydrukować etykietę, bo wcześniej ta funkcja była zablokowana.
U nas to samo od 3h czekamy na nadanie.
Moim zdaniem trzeba czekać aż allegro naprawi bląd. Przeklikiwanie na siłę może ponaliczać dodatkowe opłaty przez błąd skoro generuje w wielu przypadkach po parę nr przesyłek do jednego zamównia. Ja poinformuje Klientów o zaistniałej sytuacji nie z mojej winy i poczekam aż naprawią błąd. 🙂
Tylko ile czasu oni będą to naprawiać?
Widzę że Allegro to nie tylko KPINA NA GPW WIG20 (najgorsza chyba spółka w historii) ale również w tym do czego została stworzona - do sprzedawania i kupowania !
DNO
Oni są pewnie zaskoczeni bo "to pierwszy raz" im się zdarza, przecież "ZAWSZE" wszystko działało jak należy... Rozpacz, jak to u nich funkcjonuje... Monopoliście są TYLKO DOBRZY W PODNOSZENIU OPŁAT I PROWIZJI!!!
U mnie w końcu działa (DPD), próbujcie
U mnie też ruszyło DPD i ONE BOX
Ruszyło DPD, tylko kurier juz dzisiaj nie odbierze 😞
U mnie w końcu się też udało, ale mam nadzieję, że jak najszybciej wszystko będzie działać jak należy do kolejnych zamówień.
Od kilku dobrych godzin gdy próbuję nadać poprzez ten wynalazek 'wysyłam z allegro' jest komunikat "
Nie można nadać paczki dla wybranego zamówienia
Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień."
CO CIEKAWE TO JEST ZNANY BŁĄD / PROBLEM KTÓRY BYŁ ZGŁASZANY MASĘ RAZY I NIC SIĘ NIE POPRAWIŁO.
KTO BĘDZIE ŚWIECIŁ OCZAMI PRZED KLIENTAMI KTÓRZY NIE OTRZYMAJĄ PRZESYŁEK NA CZAS?????
Witam, Ja również mam ten sam problem od rana. Do tego nadal nie mogę zamówić podjazdu kuriera DPD, a Klienci czekają i oczekują szybkiej dostawy..
ruszyło tylko ciekawa jestem czy dpd nam o tej porze podjedzie. bo mamy zawsze problem z odbiora u nich w godzinach 14-15 😞
Jak to kto będzie świecił oczami- sprzedawca. Allegro na bank stwierdzi, że mogłeś nadać na własny koszt inną metodą lub wymyślą równie kreatywne rozwiązanie 🙂
spokojnie... na pewno jutro Allegro zawiadomi wszystkich oczekujących, że sprzedający ma problem z wysyłką i najlepiej otworzyć dyskusję 😉
poza tym ruszyło, tylko co z tego skoro kurier już był i odjechał na pusto...
U mnie już działa wszystko jak trzeba.tylko szkoda ze paczki jutro zostaną wysłane do klientów