anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę dodać osobę odpowiedzialną za produkt

MAMY ROZWIĄZANIE!
Inkarbo
#8 Zapaleniec

2025-06-02 в 15.12.26.pngDzień dobry,

Na Allegro sprzedaję karbonowe deski do farbowania włosów dla fryzjerów. Chciałam dodać osobę odpowiedzialną za produkt, ale system nie pozwala mi tego zrobić. Pojawia się komunikat, że muszę uzupełnić obowiązkowy parametr informujący, że produkt zawiera baterię.

Mój produkt nie zawiera żadnej baterii – to po prostu deska fryzjerska do farbowania włosów.

Problem dotyczy wszystkich rozmiarów desek fryzjerskich, które oferuję na Allegro. Każdy z tych produktów nie zawiera baterii ani żadnych elementów elektronicznych.

Jak mogę usunąć ten parametr lub zmienić ustawienia, aby dodać osobę odpowiedzialną?

Załączam zrzut ekranu. Proszę o pomoc.

Pozdrawiam,
Tatiana 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3
Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane

@Inkarbo wynika to z wprowadzenia nowych wymogów Unii Europejskiej. Więcej na ten temat przeczytasz w naszym poście i w artykule pomocy

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Inkarbo
#8 Zapaleniec

Rozumiem, skąd wynika to wymaganie, ale mój produkt nie ma z tym nic wspólnego. To zwykła, nieelektroniczna deska fryzjerska – nie zawiera baterii, kabli, zasilania ani żadnych komponentów elektronicznych.

Proszę o korektę w systemie lub wskazanie, jak mogę rozwiązać ten problem w moim koncie Allegro.

oznacz moderatorów
_HolaOla_

@Inkarbo skonsultujemy z zespołem tę kwestię. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów