Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam problem z nadanie paczki w zakładce w menadżerze paczek inpost Nie mogę opłacić paczki wyświetla mi się taki błąd: Nie posiadasz wystarczających środków na koncie. Kliknij tutaj , aby doładować konto.
Proszę o pomoc
Kupujący wybrał zapewne przesyłkę płatną Allegro Paczkomaty InPost lub nie posiada Smarta.Musisz doładować konto w Managerze Paczek za pomocą karty lub z konta.Wybór będziesz miał/a po kliknięciu w "kliknij tutaj".Po doładowaniu konta będziesz miał/a możliwość opłacenia przesyłki.
Doładowałem konto lecz nic się nie zmieniło
Odśwież stronę.U góry w prawym górnym rogu powinieneś mieć stan konta.Jeżeli kwota jest taka sama lub wyższa niż kwota za wysyłkę, nie powinno być żadnego problemu.
kwota jest ta sama lecz błąd nadal się pokazuje czy jest to możliwe że chodzi tu o stan kąta allegro finanse
@Client:94582078 spróbuj w trybie incognito przeglądarki.
Próbował na incognito oraz na innej przeglądarce i nadal to samo oraz koszt nadania wynosi 0zł więc nie wiem w czym problem
@Client:94582078 Jeżeli Manager wołał o doładowanie konta, to nie jest możliwe aby koszt przesyłki wynosił 0 zł.W takim przypadku nigdy taka formatka nie wyskakuje.Być może jest jakiś błąd ale nadawałem dzisiaj przesyłki przez managera InPost i odbyło się to bez problemu.
Allegro Finanse nie ma tutaj nic do rzeczy. Jeśli przesyłka została opłacona przez Kupującego i import zamówienia z Allegro jest możliwy do Managera Paczek Inpost, a na koncie w Managerze masz odpowiednią kwotę, to pozostaje tylko opłacenie przesyłki.Popatrz dobrze czy zaznaczasz wszystkie formatki co trzeba i zgodę na przetwarzanie.Sprawdź jeszcze dokładnie ile wynosi przesyłka zadeklarowana w Allegro, a ile masz na koncie w Managerze ale kwota do zapłaty za przesyłkę jest zawsze w Managerze widoczna w podsumowaniu.
Dziękuję wszystko sprawdziłem, i moje saldo wynosiło 15,47 a do zapłaty było 15,87 pomyłka i dzięki za pomoc