anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę ponownie wystawić oferty.

MAMY ROZWIĄZANIE!
ROB-CARS_1
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry.

Od 06.03.2025 wystawiając ofertę poprzez wystaw podobną pojawia się komunikat: Wystąpił błąd - Nie możesz dodać warunków reklamacji, warunków zwrotów i warunków gwarancji do ogłoszenia.

W czym jest problem bo nie rozumiem ?

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11
gdvorek
Moderator
Moderator

@ROB-CARS_1 podeślij proszę zrzut ekranu z komnikatem i widoczną datą oraz godziną.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów
ROB-CARS_1
#7 Wielbiciel#

20250311_112526.jpg

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@ROB-CARS_1 konsultuję zgłoszenie, proszę o cierpliwość.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów
ROB-CARS_1
#7 Wielbiciel#
Od pary lat tak właśnie wystawiam ogłoszenia i nic nie zmieniałem w ustawieniach ani nie dodawałem w treści oferty. Więc nie rozumiem w czym jest teraz problem skoro z mojej strony nic się nie zmieniło tylko każde ogłoszenie jest praktycznie kopiuj wklej ?

oznacz moderatorów
ROB-CARS_1
#7 Wielbiciel#

Przypominam sobie że parę dni przed pojawieniem się tego problemu dostałem komunikat tak na prywatne jak i firmowe konto że allegro zablokowało mi oba konta ale po 30 minutach oba konta zostały samoczynnie odblokowane. Nie wiem co to miało w ogóle być ? 

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@ROB-CARS_1 widzę, że zgłosiłeś się również przez formularz kontaktowy - dlatego informacje w tym temacie otrzymasz w zgłoszeniu nr 50111885. Nadałem sprawie priorytet.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów
ROB-CARS_1
#7 Wielbiciel#

Tak bo szukam rozwiązania problemu a jak widzę allegro nie bardzo sobie umie z tym poradzić.

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@ROB-CARS_1 rozumiem, umówmy się, że ja skontaktuje się z odpowiednim zespołem i dopilnuję, żebyś dostał odpowiedź. Proszę o cierpliwość.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów
ROB-CARS_1
#7 Wielbiciel#

Ok czekam na odpowiedź.

oznacz moderatorów
ROB-CARS_1
#7 Wielbiciel#

Odpowiedź w obserwowanym przez Ciebie temacie została oznaczona jako rozwiązanie!

Jak została rozwiązana ? Przez kogo i kiedy bo ja na razie żadnej konkretnej odpowiedzi nie dostałem ?!

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@ROB-CARS_1 tak jak wspomniałem już powyżej, w tym wątku nie dostaniesz odpowiedzi. Otrzymasz ją z swoim zgłoszeniu nr 50111885. Proszę o cierpliwość.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów