Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
nie mogę powiązać(?) przedmiotu (co prawda nie wiem z czym?) prawdopodobnie chodzi o aukcję nr 9441278863 bo to jedyna w dziale "elektronika" robię wszystko według waszej instrukcji i nic... pozdrawiam Janusz -a takie taśmy sa w szprzedaży u innych sprzedawców
@janukubiak Jeśli jesteś pewnien, że wykonałeś poprawnie wszystkie kroki z instrukcji zawartej w tym artykule, to doprecyzuj proszę, jaki komunikat widzisz na ekranie.
@_HolaOla_ Nie połączy tego z produktem, bo jest to oferta zawierająca trzy różne produkty i pewnie nie podał "wymaganych" parametrów, żeby utworzyć produkt. EANu nigdzie nie widzę, to raczej nie sprawdzę.
@DarkStoorM Tak, dlatego też wskazałam tutaj artykuł, gdzie znajduje się wyjaśnienie głównych przyczyn tej sytuacji:
"Mogło się tak stać z kilku powodów:
dobra ,nie traćmy czasu na **piiip**oły -przeciez sami nie wiecie co napisac - i do tego kasujecie mojego posta w który opisuję widok ekranu,no to cześć i sie juz nie wysilaj :-)))
@janukubiak Nie skasowaliśmy żadnej Twojej wypowiedzi tutaj. Spróbuj proszę jeszcze raz dodać opis lub zdjęcie swojego ekranu.
trzy róże produkty ? a umiesz czytać
i co ? skasowna odpowiedź??