anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

nie mogę powiązać(?) przedmiotu

janukubiak
#8 Zapaleniec#

nie mogę powiązać(?) przedmiotu (co prawda nie wiem z czym?) prawdopodobnie chodzi o aukcję nr 9441278863 bo to jedyna w dziale "elektronika" robię wszystko według waszej instrukcji i nic... pozdrawiam Janusz -a takie taśmy sa w szprzedaży u innych sprzedawców

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@janukubiak Jeśli jesteś pewnien, że wykonałeś poprawnie wszystkie kroki z instrukcji zawartej w tym artykule, to doprecyzuj proszę, jaki komunikat widzisz na ekranie. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

DarkStoorM
#17 Koryfeusz#

@_HolaOla_  Nie połączy tego z produktem, bo jest to oferta zawierająca trzy różne produkty i pewnie nie podał "wymaganych" parametrów, żeby utworzyć produkt. EANu nigdzie nie widzę, to raczej nie sprawdzę.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@DarkStoorM Tak, dlatego też wskazałam tutaj artykuł, gdzie znajduje się wyjaśnienie głównych przyczyn tej sytuacji:

"Mogło się tak stać z kilku powodów:

• Nie wszystkie pola w sekcji Podstawowe parametry są uzupełnione i nie mamy wystarczających informacji, aby stworzyć produkt.
  • Taki produkt jest już w naszej bazie. Możesz go powiązać ze swoją ofertą w formularzu edycji klikając [Wybierz produkt].
  • Pole “Przy wystawianiu oferty stwórz jednocześnie produkt” jest odznaczone. Możesz je zaznaczyć w formularzu edycji."
   Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

janukubiak
#8 Zapaleniec#

dobra ,nie traćmy czasu na **piiip**oły -przeciez sami nie wiecie co napisac - i do tego kasujecie mojego posta w który opisuję widok ekranu,no to cześć i sie juz nie wysilaj :-)))

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@janukubiak Nie skasowaliśmy żadnej Twojej wypowiedzi tutaj. Spróbuj proszę jeszcze raz dodać opis lub zdjęcie swojego ekranu.  

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

janukubiak
#8 Zapaleniec#

trzy róże produkty ? a umiesz czytać

oznacz moderatorów

janukubiak
#8 Zapaleniec#

i co ? skasowna odpowiedź??

oznacz moderatorów