anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę wejść do zakładki mój asortyment ze smartfona

Neo-lux1
#8 Zapaleniec

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Neo-lux1 jakiś komunikat się pojawia? 

Pliki ciasteczek czyściłeś, stronę w trybie prywatni/incognito sprawdzałeś?

oznacz moderatorów

Neo-lux1
#8 Zapaleniec

Ciasteczka czyściłam, ale nie wiem o co chodzi z tymi trybami. Dziękuję Ci za zainteresowani. 

oznacz moderatorów

Client:35386082
#16 Inspirator

Aplikacja jest tylko do zakupów, nie obsługuje sprzedaży.

oznacz moderatorów

#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:35386082 sądzę że autor to wie i korzysta z wersji webowej 🤔

@Neo-lux1 próbujesz wejść przez przeglądarkę mobilna?

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Neo-lux1 musisz go mocniej pogłaskać , spróbuj z przytulanką ...😋

oznacz moderatorów

Neo-lux1
#8 Zapaleniec

Tak, przez mobilną, ale wylogowałam się i wszedłem na Allegro. pl z przeglądarki. Ponownie się zalogowałem i dalej nic. Próbowałem zadać pytanie w pomocy dla sprzedawców, ale tam odpowiada tylko bot, który po kilku typowych i nieprzdatnych odpowiedziach stwierdza uprzejmie, że przykro mi, ale nie mamy odpowiedzi na twój problem. Tak wyglądają kolejne "ulepszenia"  w Allegro. 

oznacz moderatorów

#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Neo-lux1 jak przytrzymasz ikonę przeglądarki w telefonie wyskoczy propozycja otwarcia karty w trybie incognito lub już w otwartej stronie w prawym górnym roku otwórz menu.

A np na komputerze wszystko działa?

oznacz moderatorów

Neo-lux1
#8 Zapaleniec

Tak na kompie wszystko działało, ale jak już pisałem teraz jestem za granicą i mogę działać tylko że smartfona. 

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Neo-lux1 Aplikacja Allegro jest aplikacją dla kupujących. Jeśli nie możesz wejść przez przeglądarkę: wyczyść historię przeglądania oraz pliki cookies. Sprawdź, czy ten sam problem występuje na innym urządzeniu lub w trybie incognito. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Neo-lux1
#8 Zapaleniec

Dziękuję za odpowiedź spróbuję tak zrobić. 

oznacz moderatorów

Neo-lux1
#8 Zapaleniec

Podziałało. Dziękuję bardzo. Po wy czyszczeniu całej historii przeglądania i wy cz szcze niue  cookies wszedłem na stronę Allegro. pl logowanie, zalogowałem się i w prawym górnym menu zaznaczyłem wersja na komputer. Potem jest b mała ikonka też w prawym g rogu; Sales center... i dalej już poszło. Piszę tak szczegółowo, bo może się komuś przyda ta informacja. Jeszcze raz dziękuję za pomoc. Ale dlaczego ta procedura jest tak absurdalnie skomplikowana. To powinno być PROSTE

oznacz moderatorów

Neo-lux1
#8 Zapaleniec

Przed chwilą zrobiłem taką samą operację w **piiip**u. Trwała kilka minut. Nie tak jak z Allegro, gdzie musiałem sy kilka dni denerwować. W **piiip** loguję się, w górnym p rogu klikam w mój **piiip**, rozwija mi się menu, klikam w sprzedawanie, rozwija mi się kolejne menu, klikam w oferty aktywne i zaznaczam kwadraty, przy ofertach, następnie klikam w działania i w zakończ oferty.  Proste? Dlaczego Allegro tak nie potrafi? 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Neo-lux1  to czy coś jest proste zależy od punktu odniesienia, bo dla skoczka narciarskiego skok z wielkiej krokwi, to jest not problem, dla kogoś kto codziennie jeździ rowerem, to wjazd na Śnieżkę również nie jest problemem, mógłbym tak wymieniać w nieskończoność, ale powiem krótko jak "posiedzisz" na Allegro kilka lat dłużej, to wszystko stanie się proste

oznacz moderatorów

Neo-lux1
#8 Zapaleniec

To wszystko prawda, tylko, że na e..... u nie musiałem poświęcać tyle czasu (piszesz nawet, że po paru latach dojdzie się do wprawy ) żeby móc używać witryny. Tam wszystko jest b proste i intuicyjne. Nie trzeba kończyć studiów specjalistycznych , żeby się posługiwać podstawowymi funkcjami. Poza tym nie wszyscy mogą i chcą poświęcać mnóstwo czasu na proste czynności. Te czynności są tylko sztucznie komplikowałne przez nadgorliwych programistów. Przypuszczam, że mają oni płacone za kolejne "ulepszenia" i rezultat jest taki, że trudno nadążyć za zmianami. Ci młodzi ludzie może powinni pić jakieś uspokajające zioła na te swoje ADHD. A mówiąc poważnie to takie nieustanne zmiany świadczą o kompletnym chaosie w Allegro. Czyli innymi słowy sami nie wiedzą o co im chodzii i jaki model działania przyjąć. Powinni się uczyć od innych witryn, które z powodzeniem działają w sieci i nie zadręczają swoich klientów ciągłymi zmianami. Niech podpatrzą u innych a nie starają się od nowa wynaleźć koła. 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Neo-lux1  oni próbują kopiować z  innych witryn, ale biorą trochę z tej trochę z tamtej i nie za bardzo im to wychodzi 😉

oznacz moderatorów