Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Witam, chciałbym się zapytać czy ja musze mieć obowiązkową weryfikację konta przelewy 24 żeby podjąć pieniądze Mam zweryfikowane payu. Ponad 4000 zł na koncie i nie mogę ruszyć tych pieniędzy a są mi bardzo potrzebne. Oczywiście dziś rano wystąpiłem o weryfikację przelewy 24 i zrobiłem przelew ale to trwa i trwa. Juto muszę mieć pieniądze.
@kubahal6 Cześć. 🙂 Wyczyść pliki cookies i zaloguj się na konto ponownie. Środki powinny być dostępne do wypłacenia. Daj znać, czy się udało.
Przelewy24 5dni, ale widzisz na czym masz środki czy PayU czy Przelewy24! Jedno nie wyklucza drugiego.
Mam na payu a przez weryfikację przelewy 24 nie mogę ich ruszyć
To jest nierealne, a zrobiłeś to co radził moderator?
@kubahal6 Środki są u Operatora PayU, weryfikacja P24 nie ma nic wspólnego z tą sytuacją. Środki wypłacisz tutaj: https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji#!/
Jeśli przycisk jest szary, to wyczyść pliki cookies lub spróbuj wypłacić środki w innej przeglądarce.
Dziękuję
Właśnie nie byłem pewny czy muszę aktywować payU i przelewy24 czy jedna bramka wystarczy jakie są dostępne opcje płatności dla kupującego ? Czy możecie podesłać linka do pomocy gdzie jest to wytłumaczone ?