Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wystawiam przedmiot, dodałem wszystko co potrzeba, nawet to, co moim zdaniem jest niepotrzebne, ale OK, niech już będzie. Kiedyś na tym Allegro było jakość prościej.
Cały czas podaje mi komunikat:
Wystąpił błąd - Niepoprawna wartość parametru Długość kabla (242737) dla produktu w ofercie. Prawidłowa wartość parametru dla produktu to: "500.00".
Ja wiem, że mam tego towaru 240.00 a nie 500.00 i chcę te 240 sprzedać a nie 500, więc jak to mam ustawić w jakich parametrach by sprzedać to co mam (zostało tyle z rolki po wykonaniu inwestycji i nie jest już potrz
@elspectgroup najprawdopodobniej mamy w katalogu produkt, który ma właśnie taki wymiar i gdy wpisujesz inny rozmiar, a podajesz dane takie jak EAN, które są takie same jak w naszym produkcie, jest to traktowane jako błąd. Czy próbowałeś podczas wystawiania oferty nie wybierać produktu, a stworzyć nowy?
Być może tak właśnie jest, lecz gdy staram się wystawić całkowicie jako inny to pokazuje, że dla tej kategorii jest konieczne połączenie z katalogiem produktów. A ponieważ jest to tylko część tego produktu to nie wiem czy to jest możliwe.
@elspectgroup prześlij proszę zrzut ekranu na którym widoczne są dane produktu z katalogu i Twojej oferty, sprawdzę jak możemy pomóc 🙂