anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę zmienić liczby w opisie licytacji która jest błędna i oczekiwania kupującego

Mkjouin2802
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry, wystawiłem na licytację telefon i zaznaczyłem w prawie każdym miejscu - tj. tytuł, specyfikacja, część opisu - poprawnie jego specyfikację (64gb pamięci), ale w opisie przez przypadek - wystawiałem w nocy - napisałem że telefon to wersja 128gb. Allegro nie pozwoliło mi zmienić opisu aukcji z rana kiedy do niej zajrzałem żeby sprawdzić czy wszystko jest okej. Teraz licytacja już idzie a ja nie za bardzo mogę cokolwiek zmienić, ale chciałem spytać czy jeżeli ten telefon się sprzeda to czy kupujący ma prawo oczekiwać wersji 128gb gdzie wspomniałem o niej raz (w porównaniu do 4 wspominek i podkreśleń że to wersja 64gb)?

Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam, proszę o pomoc

@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Mkjouin2802 Jeśli licytacja trwa, nie wprowadzisz już zmian w opisie. Jednocześnie treść opisu nie może wprowadzać w błąd czy budzić wątpliwości, żeby po zakupie nie pojawił się problem z finalizacją transakcji. W tej sytuacji najlepszym rozwiązaniem jest odwołanie ofert licytujących i edycja oferty. Nie ma jednak gwarancji, że klienci zalicytują ponownie.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Mkjouin2802 poproś znajomego żeby Ci mocno podbił cenę Z INNEGO KOMPA !!! , nie zapłaci , prowizji Ci nie naliczą  ,a Ty wystaw ponownie z odpowiedną treścią .

Zaraz dostanę po uszach od .......🌸 , nie wywołuję 

oznacz moderatorów