Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Kod pocztowy odbiorcy lub nadawcy jest nieprawidłowy
Metoda dostawy
Allegro Odbiór w Punkcie DHL
Pierwszy raz takie coś kady są prawidłowe.
Numer zamówienia ccb5c042-fb30-11ef-bcb2-69a50d96bb3f
Dziekuje za pomoc
@ZYLU, widzę, że kupujący nie ma podanych na koncie danych adresowych - najlepiej będzie, jeśli skontaktujesz się w tej sprawie bezpośrednio z nim i ustalisz, czy podał prawidłowe dane do wysyłki.
Przeciez ja widzę podane wszystkie dane odbiorcy i jej adrtes i do jakiego punktu odbioru Zabka ma byc wysłane. Znowu jakiś babol w systemie i co mam napisac kupującej jak ona podała wszyustko.
@ZYLU, rozumiem, konsultuję sprawę - prosiłabym o chwilę cierpliwości. Wrócę, gdy tylko dostanę odpowiedź.
JUż rozwiązałem . Kazałem klince anulowac zakup i wybrac INPOST.
@ZYLU
Nalepiej sprawdzić kod pocztowy na stronie https://kody.poczta-polska.pl. Kod pocztowy punktu i adresu klienta muszą być poprawne, nawet jak to przesyłka do punktu (adres klienta nie jest drukowany na etykiecie, ale jest w systemie przewoźnika).
ps. Ludzie często nie ogarniają, że mają inny kod pocztowy, bo x lat temu była zmiana.
A jak ktoś mieszka na jakiejś wsi, to często nie umie podać poprawnie adresu. Wiekszość ludzi podaje nazwę swojej wsi, kod pocztowy i miejscowość poczty, a tymczasem od 2002 nie wolno podawać miejscowości poczty, lecz tylko nazwę docelowej wsi.